Prussario Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 witam, przymierzałem się ostatnio do kupna HD 3870x2 lecz ostatecznie padło na Nvidie...i teraz nie wiem jakie mobo tu zastosować. Zestaw ma być oczywiście głównie do grania. CPU biore E8400 i do tego chciałbym 2 x 2 GB (tu tez mam problem ale to juz osobny temat...). Aha, wszystko będę kupować w proline więc mam trochę ograniczony wybór... nie wiem czy jest sens bawić się w jakies podłączanie później drugiej grafy, stąd moja mała zagwózdka z mobo. Oczywiście OC proca i RAM wchodzi w gre jak najbardziej. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) DFI LP T2RS powinno spokojnie starczyć (o samej płycie możesz poczytać TU) ;) Edytowane 15 Maja 2008 przez Marians Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prussario Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 DFI LP T2RS powinno spokojnie starczyć (o samej płycie możesz poczytać TU) ;) hmmm...a jakies inne opcje? tego dfi w proline nie dostane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 P5K-E od Asus'a także jest niczego sobie, ale osobiście skłaniałbym się ku DFI - w wielu innych sklepach można go dostać w dość przystępnej cenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomXczaK Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 nie wiem co ma mobo do grafiki... no przyznam że trzeba uważać z wejściami IDE albo Sata II żeby karta ich nie blokowała xD do 600zł polecam Abit Quad GT x38 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...