Slayer Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Mam nagrywarkę, która obsługuje ten system zapisu, ale w Nero, choć opcja jest aktywna, a nagrywarka obsługuje tą funkcję też, no nic mi nie wychodzi :( Mam najnowszy Nero 5.5.8.2 i ani ten, ani starsze wersje nie chcą mi nagrać nawet 1 MB więcej. W czym tkwi problem?! :?: :?: Odpowiedznie funkcje uaktyniłem i nic. Pomóżcie :!: :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Bo to Nero. Ten program jest tak marny jak pierwsze Celerony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 1. File/Preferences/Expert Features/Enable overburn i wpisz 90min 2. Przy wypalaniu wybieraj No Multisesion i Write Metod Disc At Once Jak cos bedzie nie tak to sproboj zmienic firmware i jeszcze sprawdz plytki w Nero CD Speed ile mozna na nich wypalic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 I nic. :cry: :cry: MOżna wypalić dokładnie 703 MB ale co z tego..ja chcę więcej :wink: :wink: :o :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 a co to za nagrywarka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 ..by używać overburning, to trzeba zamykać sesję/ nagrywać na jednej sesjii, tak? Dzięki za rady. Mam nagrywarkę LG 4120 B Combo W moim odczuciu spoko sprzęcik 362 zł dałem za nią 2 miesiace temu. Teraz jest za 328 zl :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 ..by używać overburning, to trzeba zamykać sesję/ nagrywać na jednej sesjii, tak?Musisz zamknąć sesje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 jesli to jest starsza nagrywarka to mimo ze obsluguje overburning to mozesz miec problemy na cdr 700 mb ja mam starego HP 8100+ i choc na 650'tkach moge nagrac jakies 655-660 mb to juz na 700'tkach wiecej niz 702 nie pojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Ja w Nero 5.5.8.0 normalnie mogę wypalić 760 a może i więcej. Mam Teac-W58E. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Write Disc at once/96 Write at once Track at once Domyślam się, zę trzeba wybrać tą 1 właściwość, ale ta kreska( /96) to co oznacza- że mogę nagrać na płytę 96 minut? A ta druga możliwość- czym się różni? No i 3- do czego to się właściwie stosuje? Czy możliwy jest overburning i dodatkowy zapis na płycie? No i czy overburning stosować na płytkach CD-RW, bo nie wiem, jak z ich wytrzymałością, a i są troszkę droższe od CD-R. Dzięki za pomoc!!!! :wink: PS. Pomyliłem się co do ceny nagrywarki- kosztuje 358 zł 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 ..zapisałem na dysk 716 MB i mi wyskakuje komunikat, żę zapis się nie powiódł w trybie DAO i coś tam jeszcze. Wyjmuję płytę, zamykam Nero, wsadzam spowrotem i.....wszystko działa!! Co jest?!! Czy tak ma być, jeżeli nie nagrywam w trybie Disk at once?! 8O 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 ..zapisałem na dysk 716 MB i mi wyskakuje komunikat, żę zapis się nie powiódł w trybie DAO i coś tam jeszcze. Wyjmuję płytę, zamykam Nero, wsadzam spowrotem i.....wszystko działa!! Co jest?!! Czy tak ma być, jeżeli nie nagrywam w trybie Disk at once?! Czasami tak się zdarza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Ja w Nero 5.5.8.0 normalnie mogę wypalić 760 a może i więcej. Mam Teac-W58E. Na Teac-u CD-W524E w NERO 5.5.8.2 bez problemu nagrywam tak jak kolega wyżej, a z 650MB udało mi sie zrobic 705 MB :wink: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Bo to Nero. Ten program jest tak marny jak pierwsze Celerony.? co może easy cd jest lepszy? :) nero to jeden z lepszych kombajnów do wypalania / ale feurio do audio i clonik or blindwrite do "kopii bezpieczeństwa"/ sam długo byłem fanem winoncd ale nero jest dużo lepszy jesli nadal będą jakieś problemy to na cdrinfo i dział faq powinien pomóc a zresztą problem może tez tkwić w jaości / rzeczywistej pojemności/ nośnika pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 A JA mam plextora 161040A i wypalam jakieś 760 na 700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Wszystko już umiem :lol: :lol: A tak na serio zostało jeszcze jedno- Disc at once/96 i Disc at once- czym to do jasnej ciasnej( bez skojarzeń :lol: ) się różni? Pozdro PS> ,,Bo chłopaki i dziewczyny piją wódę oraz wino"- Apteka 8O 8O :lol: :lol: 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 dao96 to tryb dao z subkanałami i to pełnymi a do czego się to może przydać? /popatrz w opcje clone cd :) np./ ps. i znów musza cię przekierowac:) cdrinfo.pl i dział faq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 A JA mam plextora 161040A i wypalam jakieś 760 na 700 To glownie zalezy od plytek, w Nero CD Speed mozna sprawdzic ile na jaka plytke wejdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...