Xtreme Addict Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) Krótko i namiętnie. Jestem w trakcie eksperymentu :rolleyes: Pierwsze wyniki są zaskakująco pozytywne. Szukam osób które mają padnięte Microny D9 GMH/GKX (padnięte w stopniu - zdegradowane, czyli bootują 2.2v itp..), najchętniej z Warszawy, ale nie koniecznie (jeśli ktoś ma ochotę wysłać do mnie ramki :wink: ). Jak ktoś ma też całkowicie martwe - też może podesłać, przekazać, może coś zdziałam :wink: Ewentualnie coś mogę odkupić :unsure: P.S. To nie jest żart Edytowane 15 Maja 2008 przez Xtreme Addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 pochwal sie co chodzi ci po glowie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Chcę sprawdzić na większej ilości, czy moja metoda naprawy D9 działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 pochwal sie co chodzi ci po glowie ?Jutro sie dowiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 jakieś efekciki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Pewnie nie zalazł nikogo kto by mu użyczył...jak uwale swoje to się zgłoszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 eee normalnie nad gazem przypala jak kiełbaski, kostki odpadaja i poźniej na superglue z 3 kosci złozy 2 dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...