robowsky Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) Pełna wersja darmowej strzelaniny sieciowej stworzonej z myślą o hardcorowych fanach klasycznego trybu 'deatchmach". Prostota, dynamiczna i krwawa rozgrywka oraz znakomite zrównoważenie siły rażenia dostępnych giwer - to największe atuty gry! Download Edytowane 16 Maja 2008 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Zasysam, zobaczymy czy lepsze od warsow :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 no gierka nawet fajna:D mozna polatac taki darmowy ut/quake bo bronie prawie te same :) no i mapki :) Malo zajmuje nie wymaga instalacji :), troche serwerow jest .. CTF jest :D yuucOm Jakie warsy ?:) xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 http://www.warsow.net/?page=home ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Gra ktoś w to jeszcze? Mam pytanie. Pocinam sobie ostatnio w tą gierkę z kumplem. Na razie dla rozgrzewki wchodzimy na puste serwery żeby sobie 1on1 popykać. Niestety na rozsądny level udaje się nam trafić dopiero po kilku próbach. Tak to albo jest tylko jedna broń, albo po planszy biegają tępe boty. Nie ma też trybu onslaught. Czy jest możliwe żebym to np. ja stworzył grę do której przyłączy się kumpel? Tak żebym wybrał na jakiej planszy, z jakimi broniami i do ilu fragów chcemy grać. Próbowałem przez create, ale nie było mnie na liście serwerów więc kolega nie mógł się podłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...