norghe Posted May 16, 2008 Report post Posted May 16, 2008 Witam. Niedawno zakupiłem laptopa(Info) z kartą graficzną Nvidia GeForce 8600M GS. Oczywiście jak do prawie wszystkich sprzedawanych teraz laptopów dodane były stery pod Viste. Po długich poszukiwaniach sterowników do wszystkiego pod XP udało mi się zainstalować prawie wszystko. Prawie. Pozostała jedynie grafika. Na stronie producenta są stery pod XP dla tej karty ale niestety... W trakcie instalacji wyskakuje komunikat że sterowniki nie są zgodne z tym sprzętem i instalator zostanie zamknięty. Próbowałem również z innymi nieoficjalnymi sterownikami dla tego modelu karty ale jest to samo. Poradźcie co z tym zrobić bo juz naprawdę nie mam pomysłów. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
SGJ Posted May 16, 2008 Report post Posted May 16, 2008 8600M+GS+driver&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl%3a%6ffficial&client=firefox-a Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
norghe Posted May 16, 2008 Report post Posted May 16, 2008 Google juz wertowałem. Tak jak pisałem zadne stery nie działają bo wywala ten błąd. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
XwA Posted May 16, 2008 Report post Posted May 16, 2008 Google juz wertowałem. Tak jak pisałem zadne stery nie działają bo wywala ten błąd. Na omegach powinno działać. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Kolobos Posted May 17, 2008 Report post Posted May 17, 2008 http://www.laptopvideo2go.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...