frusty333 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Posiadam powyższy odtwarzacz, i mam problem. Ustawiłem wielkość dysku wymiennego na 16GB, i kiedy chcę wgrać jakiś plik, który ma więcej niż 3gb, wyskakuje błąd, że dany plik nie może się zmieścić na dysku wymiennym. Co ciekawe, jeśli wgram powiedzmy 7 plików po 2 GB to wszystko pójdzie gładko. Nie chcę dzielić plików na małe kawałki, ponieważ mam bardzo słaby procesor w laptopie (pentium M 745) i zajęło by to pewnie godzinę. Nie mam też ustawionych żadnych przedziałów. Czy da się coś zrobić żebym mógł na niego wgrać plik mający 6GB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymeq Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Posiadam powyższy odtwarzacz, i mam problem. Ustawiłem wielkość dysku wymiennego na 16GB, i kiedy chcę wgrać jakiś plik, który ma więcej niż 3gb, wyskakuje błąd, że dany plik nie może się zmieścić na dysku wymiennym. Co ciekawe, jeśli wgram powiedzmy 7 plików po 2 GB to wszystko pójdzie gładko. Nie chcę dzielić plików na małe kawałki, ponieważ mam bardzo słaby procesor w laptopie (pentium M 745) i zajęło by to pewnie godzinę. Nie mam też ustawionych żadnych przedziałów. Czy da się coś zrobić żebym mógł na niego wgrać plik mający 6GB?sprawdź jaki masz system plików na dysku jeśli FAT32 to maksymalna wielkość pliku to 4GB ! i tego nie przeskoczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...