Manhunt Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Jak w temacie. Ogólnie nie wiem na co się zdecydować, mam na oku Sharkoon Rebel 9. Chyba że ktoś chce sprzedać jakąś przestronną budę to kupię ;) Doradźcie cosik. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nefarel Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 do WC to chyba ta najlepsza będzie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) Temat raczej nie w tym miejscu co potrzeba ;) W "Chłodzeniu" jest także dział "Co kupić" Wiem jak to zabrzmi (chwali co swoje), ale ja przed zakupem muszli klozetowej też o budzie myślałem, wiec wybór nie był przypadkowy. Wygląd zewnętrzny nie powala, ale przestrzeń w środku obudowy Chieftec LBX jest godna uwagi. Rozmiar 540mm x 205mm x 540mm. Nie mówię o dragonach one są sporo mniejsze. Design już nie najświeższy ale imho buda na lata, stabilna z piekielnie grubej i wytrzymałej blachy. Jak ktoś chce dodatkowo można wyjąć całe rusztowanie na dyski, a wtedy to już prawdziwą muszle klozetową tam wstawisz ;) http://www.chieftec.eu/index.php?option=co...&Itemid=243 http://www.komputronik.pl/Obudowy/Chieftec...8,cpsrc,nokaut/ Edytowane 17 Maja 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) Ale ja mówiłem o czymś do 150zł a nie do 400zł :P //Proszę o przeniesienie do "Chłodzenia" Edytowane 17 Maja 2008 przez ManhunT666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 To przepraszam, nie zauważyłem ceny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 hmm...150 zł = Sharkoon Rebel 9...nic więcej nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 No raczej ciężko za tą kasę kupić solidną budę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Dobra, dzięki za odpowiedzi ^^ //Proszę o zamknięcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Jak to ciezko o solidna bude w tej cenie ? A Chieftec Dragon to co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 To jest Medium Tower co nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Ja mam średniego dragona, dwa lata temu kupiony za 240zł, według mnie jest wystarczająco przestronna, ale nie znam się na WC i nie wiem jak się w takim zastosowaniu spisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Mam okazję kupić średniego Dragona ale nie jestem zdecydowany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 W moim wygląda tak: Według mnie jest sporo miejsca, tymbardziej że na zdjęciu nie widać jeszcze miejsca gdzie są demontowalne koszyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Mam okazję kupić średniego Dragona ale nie jestem zdecydowany ;] Łykaj, naprawde swietnie wykonana buda i do tego przestronna. Nie mowie, nie wyglada najpiekniej, ale znowu i nie jest to odpustowe badziewie jak wiele nowych obudow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Jeśli ktoś lubi klasyczny wygląd to według mnie jest bardzo ładna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Jeśli ktoś lubi klasyczny wygląd to według mnie jest bardzo ładna. Wiesz, mi tez sie podoba, bo jest prosta, ale ostrzegam autora tematu, bo wiem jakie o niej opinie niektorzy wielbiciele odpustowych swiecidelek maja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Okazja minęła i nie kupiłem tej budy... Więc chyba wybór padnie na Sharkoon Rebel 9 Eco ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...