CzArNy` Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) polska w miare dziala :P http://www.mozilla.com/pl/firefox?p=downloadday i bezposredni link do FF 3.0: http://download.mozilla.org/?product=firef...win&lang=pl Edytowane 17 Czerwca 2008 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) mała pomyłka :lol2: /edit - dodalem obrazek [; Edytowane 17 Czerwca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 no fakt zaliczyłeś lekki falstart :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Serwery są zapełnione, nie da się ściągnąć :cry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 to jest przykre co się teraz dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Running Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 :))))))))) raczej nie chyba prędzej macie wolny net albo wam coś limitują :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Mi zassało od razu bez problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 no to chyba wszyscy taki mają. bo co wejde na jakieś forum to ludzie piszą, że im strona nie działa lub że ściągają plik 8MB z prędkością 10KB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja ściągałem z prędkością ~200kb/s więc nie mówcie że wolno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrjancy Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 http://downloadcounter.sj.mozilla.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 gdzie Polska? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja tez wlasnie sciagnalem, bez problemu z pelna szybkoscia lacza (64kB/s :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Jak usunąć, żeby w pasku adresu nie były widoczne adresy z zakładek i szybkie wyszukiwanie ? Nadgorliwa do bólu ta ff3, zapamiętuje strony których nie wpisałem ale wszedłem przez link, odnośniki, nawet strony z wynikami wyszukiwania ppc-forum czy google. Po 5min googlowania, biegania po forum mamy w pasku adresu pełno śmieci których nie ma w ff 2.0.0.14 Edytowane 17 Czerwca 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ja mam takie pytanie - czy ktoś wie jak zrobić podwójny pasek zakładek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jak usunąć, żeby w pasku adresu nie były widoczne adresy z zakładek i szybkie wyszukiwanie ? Nadgorliwa do bólu ta ff3, zapamiętuje strony których nie wpisałem ale wszedłem przez link, odnośniki, nawet strony z wynikami wyszukiwania ppc-forum czy google. Po 5min googlowania, biegania po forum mamy w pasku adresu pełno śmieci których nie ma w ff 2.0.0.14 Racja, do tej pory po usunięciu prywatnych danych wszystkie wpisane adresy były usunięte, a teraz są tam jakieś "dziwne" adresy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jeśli ktoś szuka kompatybilnej wersji Tab Mix Plus z FF3 to tu jest wersja dev: http://tmp.garyr.net/tab_mix_plus-dev-build.xpi Jest już nas 3.9mln, a w PL 73,613 :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 ma ktos jakas kompatybilna wtyczke "gesty myszy" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Czemu nie mogę zainstalować wtyczek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Czemu nie mogę zainstalować wtyczek ?Miałem podobny problem, z tym że u mnie wywalało na innym błędzie (-263 chyba, błędna suma kontrolna). Poczekaj trochę, na serwerach jest teraz bajzel i to pewnie przez to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Mam taki problem, mam pl wersje ff3, wywalilem jezyk ang z opcji, zostal tylko pl i mimo to sprawdzanie pisowni dziala tylko z ang wyrazami, jak to fix ? :unsure: Ok, juz znalazlem w cfg. :] Bylo eng-US czy jakos tak a trzeba zmienic na pl. Edytowane 18 Czerwca 2008 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 ma ktos jakas kompatybilna wtyczke "gesty myszy" ?Fire Gestures 1.1.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Jeśli ktoś szuka kompatybilnej wersji Tab Mix Plus z FF3 to tu jest wersja dev: http://tmp.garyr.net/tab_mix_plus-dev-build.xpi Jest już nas 3.9mln, a w PL 73,613 :razz: Uratowałeś mi życie :) FF bez Tab Mix plus to nie FF [; O i nawet ustawienia z poprzedniej wersji zatrzymało ;) To teraz jakaś alternatywa dla Paste and Go ? Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 (edytowane) Paste and Go działa u mnie z ff3 na razie bez błędów. robi się to tak: zapisujesz na dysku plik .xpi, zmieniasz rozszerzenie na .zip, rozpakowujesz w pliku install.rdf zmieniasz linię <em:maxVersion>3.0a1</em:maxVersion> na <em:maxVersion>3.0.0.*</em:maxVersion> pakujesz pliki, zmieniasz rozszerzenie na .xpi i instalujesz Edytowane 18 Czerwca 2008 przez Qrak69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja mam takie pytanie - czy ktoś wie jak zrobić podwójny pasek zakładek ?Do pliku userChrome.css, który się znajduje w C:\Documents and Settings\[profil]\Dane aplikacji\Mozilla\Firefox\Profiles\[cośtam].default\chrome wklej: /* Multi-row bookmarks toolbar */#bookmarksBarContent {display:block !important;}.places-toolbar-items {display:block !important; height: 48px !important; overflow-y:auto!important;}#bookmarksBarContent toolbarseparator {display:inline !important;}#bookmarksBarContent .bookmark-item {visibility: visible !important;}.chevron {height: 0px !important;}Ewentualnie łatwiej użyć do tego rozszerzenie Stylish. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jak usunąć, żeby w pasku adresu nie były widoczne adresy z zakładek i szybkie wyszukiwanie ? Nadgorliwa do bólu ta ff3, zapamiętuje strony których nie wpisałem ale wszedłem przez link, odnośniki, nawet strony z wynikami wyszukiwania ppc-forum czy google. Po 5min googlowania, biegania po forum mamy w pasku adresu pełno śmieci których nie ma w ff 2.0.0.14 Mam dokładnie, to samo :blink: beznadzieja ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Chyba się nie da :( . Też mi to na początku przeszkadzało ale już się przyzwyczaiłem i nawet pomocne to jest :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kojiro Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jak usunąć, żeby w pasku adresu nie były widoczne adresy z zakładek i szybkie wyszukiwanie ? Nadgorliwa do bólu ta ff3, zapamiętuje strony których nie wpisałem ale wszedłem przez link, odnośniki, nawet strony z wynikami wyszukiwania ppc-forum czy google. Po 5min googlowania, biegania po forum mamy w pasku adresu pełno śmieci których nie ma w ff 2.0.0.14 about:config browser.urlbar.matchOnlyTyped ustawić na true i już będzie po staremu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 http://img259.imageshack.us/img259/7190/beztytuukn0.jpg i co jestem fajny?! A tak poważnie fajna ta akcja, bardzo dobra reklama dla FF. Dla ludzi którym nie podoba się "pasek stron", popracujcie na nim z 3 dni. Później zastanówcie się jeszcze raz, czy aby na pewno chcecie go kasować;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Mam problem z firefox 3.0 jak chce np: przeniesc z kosza do odebranych w skrzynce albo jak chce po prostu wywalic jakies listy z odebranych. Albo mi sie wywala albo przeladowuje mi jeszcze raz tak jak bym odswiezal strone. Takich kwiatkow to ja nie mam w starym firefoxie i explorerze. Cos mam wylaczyc czy doinstalowac? Edytowane 19 Czerwca 2008 przez mmmaaarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Poszukaj może na googlach. W komentarzach na dobrychprogramch ludzie mieli podobne problemy. Może mozilla coś skopała, może to przez coś innego:> Ja problemów nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...