LPKorn3324 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 OK siłą rzeczy już trochę podziałałem na nowym lisku i kilka słów o nim: - minusy: - nie pamięta haseł. Na 2.0 przy logowaniu się na skrzynkę przez www miałem zapamiętane pass/log wystarczyło walnąć OK i miałem pocztę. Obecnie muszę wybrać z listy log i dopiero mogę się logować. Na to forum z kolei muszę za każdym razem się logować pomimo, że mam zaznaczone automatyczne logowanie. - nie radzi sobie z niektórymi czcionkami? Regularnie widzę zamiast litery jakiś znaczek czy coś takiego - o ile mi się zdaję nowy lisek miał oszczędzać pamięć prawda? Cóż ja przy jednej karcie mam ok 100 MB zajęte więc raczej nic się nie poprawiło ... - narzędzia --> dodatki --> rozszerzenia/pobierz dodatki - jeżeli próbuję otworzyć link (więcej informacji) to czekam na to od 5 do ok 30 sekund. Raz myślałem, że nic z tego nie będzie i kliknąłem chyba z 5+ razy. Jakie było moje zdziwienie po pół minucie jak nagle pojawiło się kilka kart - FF zawiesił mi się z trzy razy jak próbowałem wyjść z PicLens ale to może być chyba wina samej wtyczki? + pozytywy: + działa trochę szybciej niż 2.0, szczególnie na www gdzie jest spoooro grafiki + dodawanie do zakładek + lista z adresami - baardzo fajne rozwiązanie + ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 To nie są błędy firefoksa tylko u ciebie cos nie działa tak jak powinno(walniety profil?). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jeśli ktoś szuka kompatybilnej wersji Tab Mix Plus z FF3 to tu jest wersja dev: http://tmp.garyr.net/tab_mix_plus-dev-build.xpi Jest już nas 3.9mln, a w PL 73,613 :razz: o dzieki ci cavarr tylko tego mi brakowalo w ver.3, popozatym zadnych problemow, no i wlacza sie umnie 4x szybciej niz ver.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nie rozumienm czemu autorzy Firefoxa nie zaimplementuja rozwiazan Tab Mix Plusa do samej przegladarki, bez tego dodatku Firefox traci bardzo wiele (jak dla mnie) w funkcjonalnosci i niewiele rozni sie od IE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nie rozumienm czemu autorzy Firefoxa nie zaimplementuja rozwiazan Tab Mix Plusa do samej przegladarki, bez tego dodatku Firefox traci bardzo wiele (jak dla mnie) w funkcjonalnosci i niewiele rozni sie od IE Bo nie każdemu taki "bajer" potrzebny (np. mi) a jak ktoś potrzebuje to tak ciężko dodać tą wtyczkę ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ciązko bo TMP nie jest wtyczką tylko rozszerzeniem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ja nie mogę w ogóle zainstalować żadnych rozszerzeń. Ani ze strony nie mogę ściągnąć żadnych .xpi ani przez firefoxa nic nie idzie. Ciągle tylko oczekiwanie, a na końcu błąd pobierania -228. Zrobiłem nowy profil, ale nic nie dało :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Udało się pobić rekord! :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Hell yeah ;] Właśnie dostałem maila i była napisane że ponad 8kk ludzi pobrało FF3 :) Gz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 w tej wersji firefoxa nie znajduje mi automatycznie adresow, np. po wpisaniu w polu adresu: tlen, wczytuje mi adres: http://znajdz.interia.pl/ musze wpisywac tlen.pl na wczesniejszej wersji bez problemu znajdowalo strony tez tak macie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 U mnie normalnie znajduje... Nie instalowales jakichs toolbarow / dodatkow do przegladarki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) nic nie instalowalem jeszcze :) Edytowane 4 Lipca 2008 przez peve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 No i mamy kolejnego liska, dziś w aktualizacjach pojawił mi się FF v3.0.1 Bulid1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 u mnie na gołym FF3.0 taka aktualizacja się nie pojawia ale tą wersję (candidate) akurat mam z ftp mozilli, do ściągnięcia jest chyba jakoś od tygodnia > ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly...didates/build1/ < Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 u mnie na gołym FF3.0 taka aktualizacja się nie pojawia ale tą wersję (candidate) akurat mam z ftp mozilli, do ściągnięcia jest chyba jakoś od tygodnia > ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly...didates/build1/ < Od 03.07.2008 wiec dokładnie od tygodnia. Tak czy inaczej dopiero dzisiaj mnie o niej FF poinformował a skoro nikt o tym wcześniej nie pisał uznałem iż warto wspomnieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 ostateczna wersja Liska w wersji 3.0.1 już jest gotowa do pobrania :) http://www.mozilla.com/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Wtf - 2-ka zaktualizowała mi sie do 3-ki i zaczął mi strasznie dysk mielić oO Zaraz będzie zrzut zakładek i powrót do starej dobrej 2-ki. Nie mówiąc już o IE podobnych ikonach .. edit: pomogło ;p Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...