bushidoblade Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) Witam :rolleyes: Mam problem z nagrywaniem plyt odkad wymienilem mobo,proca,ram i grafe moja nagrywarka nec 3550a nie nagrywa mi plyt tylko wyskakuje taki blad fiksacji i napis wystapil reset Juz sporo forum na ten temat obczytalem i rozne osoby pisaly zeby kupic inne plyty,zmienic nero na inny,wyjasc baterie z mobo i zresetowac biosa jednak ja juz wymienilem chyba 10plyt roznych firm,zmienialem rozne nera ashampo itd i nadal ten sam blad wystapil reset i blad fiksacji :angry:a u kolegi ta plyta nagrywa sie bez problemu <_< juz sam nie wiem czy jakies sterowniki musze zmienic czy co bo na starym pc smigala bez zarzutu Jesli ktos jest niezlym informatykiem lub obczajony w tego typu bledach,sprawach i wie jak temu zaradzic za odp z gory dziekuje :wink: Bez_nazwy.bmp Edytowane 17 Maja 2008 przez bushidoblade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 to zmień bios nagrywarki na inny,jak nie pomoże to sprawdź nagrywarkę u kolegi a na koniec serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...