iwo_kupa Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Dobra dalem rade sprzedalem bron i kupilem ammo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Właśnie pojawiło się demko na XBLM (382 MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Właśnie pojawiło się demko na XBLM (382 MB) to ja poproszę o demo na rapidze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Które to splitter gun? Bo przeszedłem grę dwa razy i nie wiedziałem takiej broni:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Ta gra jest taka trudna? :blink: Dema nie mogę przejść, czy może w demie jest ustawiony wyższy poziom trudności albo coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Które to splitter gun? Bo przeszedłem grę dwa razy i nie wiedziałem takiej broni:)hmm, chodzilo mi o plazme :D nie wiem skad mi sie ten splitter wzial, jakies dziwne skojarzenie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 W Ultima.pl wielka promocja na tę grę! Wersje na konsole kosztują tylko 104.90 ! + latarka za 1 grosza! Ja już swoją sztukę zamówiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zagrałem w demo i jak dla mnie gierka miażdży :D z początku trudna bo nie wiadomo jak sie zabrac za tych przeciwników, bezsensem jest walenie ich z pulse rifle'a. Trzeba sie zapoznać z broniami i metodą prób i błędów zapoznać się też z mutantami. Dajmy na to tego stwora z długimi ramionami - najlepiej go zabijać z piły tarczowej, odcinając ramiona lub nogi, by potem dobic go z kopa. A grubaska koniecznie z tego miotacza kul ognistych (fachowej nazwy tej broni jzu nie pamiętam), koniecznie w głowę żeby nie wylazły z niego te małe robale. Grafika baaaardzo dobra, jedna z ładniejszych gier na konsole. Klimaty jak w Doomie i Preyu, mnie to odpowiada. Świetnie zrobili to menu, każdy FPS powinien mieć coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 No nie wiem mi z tego demka to raczej wyglada na zwykla rozwalke z potworami zerznietymi z Half Life'a. Do tego hmm czy mi sie wydaje czy nie da rady rozbic niskich pojemnikow atakujac wrecz bo postac moze tluc tylko w poziomie ? PS. Ta promocja chyba na wszystkie nowe gry EA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Może i na wszystkie gry od EA ale mnie bardzo pasuje ta promocja bo i tak planowałem jej zakup na święta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) No nie wiem mi z tego demka to raczej wyglada na zwykla rozwalke z potworami zerznietymi z Half Life'a. Do tego hmm czy mi sie wydaje czy nie da rady rozbic niskich pojemnikow atakujac wrecz bo postac moze tluc tylko w poziomie ? PS. Ta promocja chyba na wszystkie nowe gry EA. "niskie"pojemniki rozbijamy..noga :), a sama gra i niektore patenty sa swietne, gra jednak wyglada ladniej na pc jednak tam sterowanie mozna rozbic o kant du..., demko testowalem na ps3 a pelna koncze na pc Edytowane 6 Grudnia 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) Natomiast udźwiękowienie to coś cudownego, ta muzyczka napawająca niepokojem i te odgłosy, szczególnie na większych przestrzeniach gdzie słychać jak niesie krzyki i odgłosy po dużych korytarzach. Ostro naprawde!! O przeciwnikach nawet nie wspominam. Polecam!!To szokuje na początku. Dostałem dzisiaj paczkę z ultimy i jestem zauroczony jak ta gra wykorzystuje 6 głośników. OSTRO to mało powiedziane. Jutro po pracy idę odcinać im.. To coś nazywane latarką jest wykonane z mega taniego plastiku. Świeci na cale 20 cm. Ale lans jest. Kurde czemu to nie jest metalowe porządne....wszystkie dodatki do gier są takiej słabej jakości. Edytowane 18 Grudnia 2008 przez Przemol^N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Czy ktoś jeszcze miał problemy z rozbijaniem "meteorów"? No chyba że nie jestem jeszcze wprawiony w obsługę pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Czy ktoś jeszcze miał problemy z rozbijaniem "meteorów"? No chyba że nie jestem jeszcze wprawiony w obsługę pada. Kwestia wprawy. Za 5-10 razem napewno Ci się uda zaliczyć tę misję :) Ale rzeby otrzymać thropy za tę misję należy wyskilować się i zaliczyć ją mając poziom kadłuba na poziomio ^50% :) To już wymaga większej krzepy :D PS. Nie wiem jak wygląda sytuacja w przypadku kiedy gramy na niższym/wyższym poziomie trudności. Czy i poziom zmienia się w tej misji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Kwestia wprawy. Za 5-10 razem napewno Ci się uda zaliczyć tę misję :) Ale rzeby otrzymać thropy za tę misję należy wyskilować się i zaliczyć ją mając poziom kadłuba na poziomio ^50% :) To już wymaga większej krzepy :D PS. Nie wiem jak wygląda sytuacja w przypadku kiedy gramy na niższym/wyższym poziomie trudności. Czy i poziom zmienia się w tej misji. bez różnicy, zawsze jest ten sam poziom. Pamiętam jak sobie mało co włosów z głowy nie powyrywałem gdy skończylem na 49%. Po dobrym treningu udało mi się zaliczyć na 77% (grałem na łatwym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...