Fraag Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 tak juz bylo i bedzie, jak gosciu zobaczy np gf 4 to nie patrzy ze tam jest ''mx'' tylko qpuje i potem sie chwali ze ma gf'a 4. ech.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 co do tej drukarki HP LJ, to nie wiem czego się czepiasz bo to jest laserowa (LaserJet) i ona drukuje tylko czarnobiało. Ale reszta jest ql :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 W jakiejś ofercie sklepu komputerowego w łodzi widziałem oferte kompów z prockami AMD PENTIUM 4 XP znasz ktos coś takiego?? a drugi proc to był Intel Duron xp też ciekawy proc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 co do tej drukarki HP LJ, to nie wiem czego się czepiasz bo to jest laserowa (LaserJet) i ona drukuje tylko czarnobiało. Ale reszta jest ql :lol:zauwazylem to dopiero po wydrukowaniu.... ale swoja droga tez nie pomysleli i nie napisale ze to laser i ze drukuje tylko w jednym kolorze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...