Skocz do zawartości
KnoogeR

Gf9600gt Pailt

Rekomendowane odpowiedzi

Czy lepszy wybor bedzie miedzy 9600GT a 8800GT bo niewiem co kupic roznie ludzie pisza o tej 9600GT moze powie ktos co z wydajnoscia i jakoscia w rzeczywistosci :lol:9600GT

Wystarczy żucić okiem na specyfikie i odrazu widać co jest lepsze...

Na allegro widziałem 8800GT 512 za 475zł i warto brać. Komputronikowi mówimy NIE!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8800GT, bo jest wydajniejszy i z pewnością znajdziesz taniej niż ten 9600 za 600zł (jak to komputronik, gdzie indziej kupisz za mniej niż 400 nawet) ;)

Tyle ze ten 9600GT ma 1024Mb pamieci a 8800GT z 1024Mb sa podobno gorsze wolniejsze ;/

Popatrzalem teraz i tak mysle nad kupieniem tego 8800GT LINK

co myslicie o Gainwardzie oczywiscie bede bral u mnie w miescie a nie na komputroniku :wink: ma on fabrycznie podkrecone zegary chlodzenie wydaje mi sie bardzo wydajne...co sądzicie o tej karcie ? :rolleyes:

Edytowane przez KnoogeR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez się zastanawiam nad obiema kartami i powiem że przymierzam sie do podkręconej 9600 GT firmy Galaxy. Kosztuje zaledwie 400 zł (na allegro), wydajnościowo jest bardzo zbliżona do 8800GT.

Zastanów się nad przeczytaniem regulaminu forum na początek. Edytowane przez BeerdMan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle ze 9600GT maja mniej SP=64 a w 8800GT mamy ich az 112 wiec to robi roznice w wydajnosci a najnowsze gry opieraja sie na shaderach i duzym swietle co doda mocy i jak mowie ten 8800GT to podkrecona wersja a pewnie idzie jeszcze ja podkrecic wiec mamy tutaj prawdziwego diabla :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi