ksk Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 wczoraj wgrałem do mojego radka 64MB bios od gigabajta 9100, byłem pewny ze to bios z wersji 64MB niestety tak nie było. Teraz mam radka 9100 128MB i niby wszystko działa ale mam pewne obawy jak długo. Czy ktoś miał podobne doświadczenia i czym się to skończyło, bo chcę zmienić bios od wersji 64MB, a może nie ma takiej potrzeby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Lepiej zmień na wersje 64. Praca na karcie wyposarzonej w 64 Mb z wgranym biosem moze sie zle skonczyc, ale nie musi... Ale jak to mówią: :P strzezonego Pan Bog strzeze, wiec wiesz co musisz zrobić... :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 i co masz 128 ramu ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksk Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 kazdy programtestujący i benchmark pokazuje 128 MB, także zakładki w panelu sterowania, hi hi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 sprawdź w codecreatures (wykorzystuje 128 mb) Może będzie szybciej a może miełeś wersję 128 mb fabrycznie zablokowaną na 64 mb :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...