PoGo Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) Witam serdecznie Pytanie jak w temacie. Czy jakies programy zarządzające hdd potrafią zmieniać wielkości partycji bez utraty danych. Postawiłem pierwszy raz Viste i nie miałem pojęcia, że to tyle miejsca aż zżera. Byłem pewien, że partycja systemowa to 20GB lekko starczy. A tutaj nowy system i zostało jakieś 3GB. Gdybyście mi podpowiedzili jakiś sposób to napewno duzo roboty by mi to zaoszczędziło. pozdrawiam Edytowane 18 Maja 2008 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Charnaś Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Możesz użyć do tego Partition Magic np. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Program Partition Magic - ale to bedzie dluuuugo trwalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Także polecam Partition Magic, kilka razy już mi pomógł :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) Wywal hyberfil.sys i odzyskasz sporo miejsca. Chyba, że korzystasz z hibernaqcji. Edytowane 18 Maja 2008 przez suchyjastrzab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...