Moszna_Brothers Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Najprostszy działąjący program do ustawiania odświerzania w aplikacjach 3d pod XP.......jest jeden do NV ale mnie on wkurza bo działa ale przy odpowiednich detonatorach....ratunku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Co prawda z twojej wypowiedzi nie wynika precyzyjnie o co ci chodzi, ale ja mam Refresh Lock i działa bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 A ja mam zainstalowane sterowniki 41.09 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dru Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 najlepszy jaki używam non stop dla Windows XP jest Refresh Force Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Refresh Lock. Jak go konfigurowałem, byłem po 0.75 l. ginu, 2l toniku oraz 3 cytrynach, i udało mi się- chyba musi być prosty w konfiguracji. Używałem go przez miesiąc bez problemów. UWAGA- jeżeli masz kartę z TV-OUT i chcesz go użyć, to wyłącz refresh locka, bo wszystko się wali- i nie zależy to konkretnie od programu, tylko od nadpisywania cząstotliwości wogóle. Miałem tak u siebie i na XP, i na 2k, zarówno z Refresh Lockiem, Power Stripem i Riva Tunerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja uzywam reforca ale to chyba to samo o czy wy mowicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja też polecam Refreshlock - prosty i malo pamięci zajmuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moszna_Brothers Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Dzieki bardzo za porady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...