MacOSek Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Developer: Dimps Wydawca: Namco Bandai (JPN), Atari (USA, EUR) Gatunek: VS Fighting Data wydania: JPN 5 czerwca 2008 (JPN), 6 czerwca 2008 (EUR), 10 czerwca 2008 (USA), 30 czerwca 2008 (AUS) Platformy: Xbox 360, PlayStation 3 Oficjalna strona: link ------ I jak? Grał ktoś w demko? Dzisiaj zassałem, pograłem tylko 15min, ale już mogę powiedzieć, że gierka syci ;) Czuć klimat DBZ Znając życie to długo będzie wysoką cenę trzymać :/ za ~100zł to może bym kupił ;) BTW. Fajnie by było gdyby w pełnej wersji była możliwośc zmiany audio na JPN + ENG sub :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Ja pograłem parę minut ;) i muszę powiedzieć, że nie jest źle :D. Szkoda, że demko jest takie krótkie, ale to się zmieni w czerwcu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Gral w demo ogolem z 45 minut. Fabula - DBZ az do cell sagi. Plusy: fajnie sie gra, stosunkowo duzo atakow, dobry framerate, 7 poziomow trudnosci. Minusy: brak krwi, brak interakcji z otoczeniem, 0 nowosci, cena (250zl?). Mysle, ze gre mozna kupic, ale jak juz powiedzial MacOSek - za 100zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Grał przez wekkend i mimo, że nie lubię DB to ta gra mnie wsysnęła. Świetna muzyka, szybka akcja, świetnie zrealizowana bajkowa grafika w 3D i do tego przerywniki normalnie jak w bajce. Właściwie to jest jak bajka z elementami walk. Duży plus. Można kupić za parę złotych na odstresowanie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Czekam aż będzie trochę tańsza i biorę :) Bardzo wciągająca gierka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Mimo, że gra fajna, to jednak stoi w cieniu SC4, który to imho będzie bijatyką roku powalając na łeb również tekkena 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Ocenka z Famitsu: 9 / 8 / 8 / 8 - (33/40) A tu lista postaci: 1. Android #16 2. Android #17 3. Android #18 4. Bardock 5. Broly (Legendary Super Saiyan transformation) 6. Captain Ginyu 7. Cell (up to Perfect transformation) 8. Frieza (up to 100% Final Form transformation) 9. Goku (up to Super Saiyan transformation) 10. Kid Gohan (with Unlocked Potential) 11. Krillin 12. Nappa 13. Piccolo (up to the Fusion with Nail) 14. Raditz 15. Recoome 16. Saibamen 17. Teen Gohan (up to Super Saiyan 2 transformation) 18 Tien 19. Trunks (up to Super Trunks transformation) 20. Vegeta (up to Super Vegeta transformation) 21. Yamcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek89 Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 A teraz weźmy pod uwage ile zapewne postaci można jeszcze odblokować, w Budokai 2 , było ich spoooro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 kupilbym ta gre za 50zl ale niebede czekal az stanieje bo jest slaba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 kupilbym ta gre za 50zl ale niebede czekal az stanieje bo jest slaba... a ja poczekam aż będzie kosztować 6zł! o! <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...