Duncan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Coś mi się zdaje, że temat powinien być przeniesiony 8) (ot tak dla porządku ;) ) Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 przecież chyba dzieci poniżej zerówy nie wiedzą że AthlonyXP 1700+ TB(0,13) sie zajeb..... kręcą. a posłuchaj. przy bdb chłodzeniu (TT V7+) to z niego wyciągniesz 2300 nawet (zależy do płyty). wiec kręc dalej i nie wachaj się. przecież praca podkręcacza bez ryzyka umrze :D . pozdr PS. nie zwracaj na opnie innych. oni ci zazdroszczą ino :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rod Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ROD mój DL3TC łażi na 1.5 jako 2600+ czyli na 2083 i jak jest to 0308. A Abita sprzedałem bo ma zrypane porty COM jak Epox. Wróciłem i siedzę na Asusie A7N8X. Aleś się wziął lamko za sprzęt - heh. No no... Hehe kiedys sie trzeba wziac .. Update: Jednak temperature w zamknietej obudowie mam wieksza = 50-55(stress) ... no i zonk ... Prime 95 stwierdzil blad po dwoch godzinach :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Oj chyba gościu nie czyta za często forum :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Coś mi się zdaje, że temat powinien być przeniesiony 8) (ot tak dla porządku ;) ) Pozdrawiam, chyba wywalony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 jak to możliwe, ze tacy ludzie wchodzą i nic nie czytają tylko od razu walą posty.... przeciez ten topic w ogóle nie ma sensu bycia.... tu sie robi smietnik nie forum.... zawsze musisz dociac nie obyłoby sie gdybys tego nie napiasał ?? i sie robie smietniik ...bez urazy tez czasem lubie odciac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 jak to możliwe, ze tacy ludzie wchodzą i nic nie czytają tylko od razu walą posty.... przeciez ten topic w ogóle nie ma sensu bycia.... tu sie robi smietnik nie forum.... zawsze musisz dociac nie obyłoby sie gdybys tego nie napiasał ?? i sie robie smietniik ...bez urazy tez czasem lubie odciac a to nie jest smietnik jak kazdy robi topic o tym jak przekrecil swojego athlona o 450 mhz...?? przeciez ze 80 osob tu przekrecilo go na ponad 2Ghz, ale jemu sie nawet nie chcialo tego poszukac.. to tak jak wejsc do studia graficznego i powiedziec z entuzjazmem, ze widzilao sie nowego photoshopa 7.0...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Noł koments.. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 jak to możliwe, ze tacy ludzie wchodzą i nic nie czytają tylko od razu walą posty.... przeciez ten topic w ogóle nie ma sensu bycia.... tu sie robi smietnik nie forum.... zawsze musisz dociac nie obyłoby sie gdybys tego nie napiasał ?? i sie robie smietniik ...bez urazy tez czasem lubie odciac a to nie jest smietnik jak kazdy robi topic o tym jak przekrecil swojego athlona o 450 mhz...?? przeciez ze 80 osob tu przekrecilo go na ponad 2Ghz, ale jemu sie nawet nie chcialo tego poszukac.. to tak jak wejsc do studia graficznego i powiedziec z entuzjazmem, ze widzilao sie nowego photoshopa 7.0...... zgadzam sie ale nowym sie odpuszcza ..przypomniał mi sie moj pierwszy post "ati vs nvidia" wtedy takicg było pełno i nikt mnie nie zjebał ..a topik zamienił sie w kłutnie ..tz zle zjebali mnie ale to miłe nie było i dlatego ja teraz nowym odpuszczam ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzi Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 max fsb jakie wyciagam to tylko 148. mozliwe ze plyta nie wyrabia fsb ponad 150? [...] nowy bios. czemu wiec takie niskie fsb?a masz plyte rev. 1.2 ? jesli tak, to ona po prostu nie ma zworki do ustawienia fsb 166 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 jak to możliwe, ze tacy ludzie wchodzą i nic nie czytają tylko od razu walą posty.... przeciez ten topic w ogóle nie ma sensu bycia.... tu sie robi smietnik nie forum.... zawsze musisz dociac nie obyłoby sie gdybys tego nie napiasał ?? i sie robie smietniik ...bez urazy tez czasem lubie odciac a to nie jest smietnik jak kazdy robi topic o tym jak przekrecil swojego athlona o 450 mhz...?? przeciez ze 80 osob tu przekrecilo go na ponad 2Ghz, ale jemu sie nawet nie chcialo tego poszukac.. to tak jak wejsc do studia graficznego i powiedziec z entuzjazmem, ze widzilao sie nowego photoshopa 7.0...... zgadzam sie ale nowym sie odpuszcza ..przypomniał mi sie moj pierwszy post "ati vs nvidia" wtedy takicg było pełno i nikt mnie nie zjebał ..a topik zamienił sie w kłutnie ..tz zle zjebali mnie ale to miłe nie było i dlatego ja teraz nowym odpuszczam ... ok... to chociaz wywalmy mu swoje wyniki zeby zobaczyl jak wiele stracil.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGdeCK Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Update: Jednak temperature w zamknietej obudowie mam wieksza = 50-55(stress) ... no i zonk ... Prime 95 stwierdzil blad po dwoch godzinach :(. Nie wiem jakie masz chłodzonko, ale ja mam WC 16DB. U mnie na 2600 mam maks 45 C. Tyle, że nie zamykam obudowy bo po co, skoro i tak mam full cicho - heh. Co do Prime to nie wiem czy realne aplikacje potrafią tak proca obciążyć - myślę, że nie więc możesz tak trzymać. Przemyśl ew. kwestię smarowania pastą i prawidłowego docisku tego Titana. Generalnie to seria DL3TC jest cool. Zapytaj Bartasa czemu mnie nie słuchał i kupił kasztana Intela sobie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 max fsb jakie wyciagam to tylko 148. mozliwe ze plyta nie wyrabia fsb ponad 150? [...] nowy bios. czemu wiec takie niskie fsb?a masz plyte rev. 1.2 ? jesli tak, to ona po prostu nie ma zworki do ustawienia fsb 166 mhz mam rev.2.0 ale ona nie ma zworki do przejscia na fsb 166?!?! od 133 recznie co 1mhz mozna ustawic do ponad 200 chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Tak cienko podkręciłeś grafe i dałeś więcej V na AGP? poco? Czego sie go czepiasz! Ty za to zajebiscie wykreciles swoja - pamieci o cale 10MHz!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 hmm, w atari mam procek 1,77Mhz ;) moze tez przekrece na 2Ghz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pzi Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 mam rev.2.0 ale ona nie ma zworki do przejscia na fsb 166?!?! od 133 recznie co 1mhz mozna ustawic do ponad 200 chyba masz racje, moj blad, pomylila mi sie Twoja plyta z tymi na kt400 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedNacz Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 hmm, w atari mam procek 1,77Mhz ;) moze tez przekrece na 2Ghz :twisted: ATARI RULEZ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Czy jest tu ktos z KT333 i xp 0,13um ???? i udalo mu sie osiagnac fsb 166???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 z 1.44Mhz na 1985Mhz? 8O tez bym sie podniecil bo to w koncu 1983.56Mhz wiecej :lol: :lol: :lol: Sorry, lekkie przeoczenie :D ale to w sumie szkoda ze nie prawda :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 hehe co do podpisu to walnij sobie antek 1700xp @ 2600 xp albo lepiej 2400xp bo wiesz athlon 1700xp jez taktowany zegarem 1466 a 2400xp ma zegar 2000mhz a 2600xp ma zegar 213omhz ty jestes posrodku wiec masz 2500xp to tak do twoich znakow zapytania w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...