konio68 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ile Ci trzyma na baterii? Ja mam na sofcie Plusa SAHH7. Jak mocno korzystam z telefonu to codziennie na noc muszę ładować :/ Narazie dużo zabawy , Ale naładuję go dzisiaj na full i zobaczę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 moze diamond? tutaj gps tez smiga super, fix na zimno max 15s, na cieplo 6s, automapa plynnie dziala, tak samo tomtom, igo8 i inne, 4GB pamieci chyba wystarcza na jaka nawigacje i inne bajery, u mnie bateria trzyma 2dni przy srednim uzytkowaniu (3G wlaczone), przy intensywnym niestety na wieczor idzie do ladowarki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Mam w domu i N95 8G żony i swoją Omnię , Jak ktoś lubi Symbian to garmin na Nce śmiga Ok nie ma większych problemów... .... ale navi jest lepsza na WM .... a za omnią przemawia jedno mimo iż to WM nic nie zamula ... proc 624MHz swoje robi .. osobiście wolę WM do tego pod WM jest więcej dostępnych programów. Myślałem też o HTC HD ale jest wolny , rozdzielczość go dobija niestety .... i tak ja post wyżej można rozważyć też HTC ale pod WM Omnia jest szybsza do tego ma większy LCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 no i jak ten skype? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 no i jak ten skype?nie instalowałem jeszcze , pop. pytanie ... po 2 dniach na tym romie bateria 50% ( dzwonienie , net itd normalne używanie bez zabawy., 15 min test navi ) Do tego świetnie też buja IGO8 , nawet lepiej niż Automapa ( ma więcej adresów też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam, nie będę zakładać nowego tematu to tu sie spytam: Sprzedaję w ogłoszeniu na forum i na allegro HP iPAQ z GPS... W opisie mam ze nie wiem jak działa GPS i czy jest w 100% sprawny, nie mam żadnej mapy do niego etc.... Jak mam sprawdzić i pokazać że działa? Jest jakaś aplikacja ? Windows Mobile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 spróbuj gps speed sentry, gps today Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 znalazłem GPSTest, wszystko działa, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio68 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 no i jak ten skype?Zainstaluj wersję 2.2 przez AS w pamięci telefonu , nie " mojej pamięci " i wszystko śmiga ok .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...