Jackassek Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 wie ktoś gdzie mozna je kupić , mam na myśli 30 centymetrowe. Sunbeam ma chyba najlepsze katody..jak cos to pisxze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 sunbeam+katoda&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl%3a%6ffficial&client=firefox-a eh... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackassek Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 ale nie ma 30cm uv....znajdz mi taka w sklepie to pogadamy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 http://angela.pl/index.php?action=TowarPok...cat=7&cat2= Cos wygralem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackassek Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Dziekuje bardzo....nie wiem czemu tam nie zajzalem. A google w tym przypadku średnio sobie radziły a ja na kacu jestem. Wygraleś trofeum pomocnego forumowicza. Niestety zostało ono wysłane do ciebie a przesyłka zagineła po dorodze..miejmy nadzieje ze sie znajdzie...dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 A ja jednak mysle, ze twoj nick oddaje pelnie sytuacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Podepne sie pod temat. Poleca ktos jeszcze te katody, czy moze cos innego bylo by lepsiejsze? Od razu mowie ze sie na tym nie bardzo znam i nigdy mnie to nie krecilo (nawet bylem przeciwnikiem robienia lampki z komputera), ale jak podswietlilem Fass-O-Matica z Feserem zwykla dioda UV calkiem spodobal mi sie efekt i tak sobie wpadlem na pomysl czy by czasem katod do budy nie wszdzic. Ewentualnie mam jeszcze gdzies z 10-15 doid, juz wlutowalem w nie rezystorki na 12V i sie tak zastanawiam czy jakos dookola kompa ich nie rozmiescic, kable pochowam w macie tak ze wystawac bedzie tylko dioda. Choc boje sie ze to bezsesowna robota, jako ze UV potrzebuje troche mocy zeby ladnie oddac efekt i doidy moga byc za slabe, do tego sa bardziej kierunkowe i podswietlanie wnetrza moze nie wyjsc za efektywnie. Co innego rez albo bloczki, tu sie jeszcze nadaja jako tako. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...