scoobydoo19911 Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 niedawno przeglądałem internet i trafiłem na ciekawe info o procku onazwie via isaiah czy jakoś tak i pomyślałem sobie że via by dobrze zrobiła jak by wrzuciła to cudeńka na płytkę pico-itx z jakimś zaintegrowanym geforcem czy s3 4300ge i dvi-d zgodne z hdmi/audio jak w radeonach zamiast d-sub no i jeszcze możliwość podpięcia napędu optycnego przez ata albo sata. floopy nie napisałem bo można przez usb podłączyć no i wtedy takie artigo było by super i co jest jeszcze lepsze a to że w 2009 wychodzą wersje dwurdzeniowe w 45nm na takiej konfiguracji możny by spokojnie grać w jakiesz starszawe tytuły albo oglądać filmy w hd a to dzięki wymienionym wyżej grafiką posiadającym sprzetową akceleracje video hd najważniejszą zaletą takiego produktu były by niezła wydajność i niewielkie zużycie prądu i brak problemów z internetem jak ma to miejsce w c3 i c7 powiedzcie co o takiej wizji myślicie. za błędy ortograficzne sorki ale mam dyslekję dysgrafię i dys ortografię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Powiem ci ze ta wizja juz sie powoli sprawdza... tylko ze w laptopach. Chyba HP kupił od VIa spora ilosc procków do ultra molinych lapków z dosyc silnymi grafikami..... Via to VIA ona nie jeszcze raz nas zaskoczy ( sam mam VIA c3 800Mhz ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 O hp i via dowiedziałem się wczoraj i to mi się podoba ale czekam na tego typu wynalazki w polsce bo narazie te hp widziałem tylko na allegro. no i trzymam kciuki za pico-itx zwłaszcza z isaiah Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 porócę do tematu czy wie ktoś może o wsadzeniu nano do pico itx z nowymi s3 albo jakąś nvidią? w lapkachtych takich malych też by to było mile widziane? jakby się coś takiego pokazało to byłbym skory zmontować taki gadżet na komputer do kuchni mału monitor 15" gumowa zwijan klawiatura i takie cudeń jak wyżej do internetu w sam raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 A może coś takiego ? http://forum.purepc.pl/Modyfikacje-f15/Itx...wa-t291496.html ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...