dumpmuzgu Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) jak w temacie. wylaczam NAT to nie ma netu. albo dziala samo gg. na co mi zew. ip skoro mimo wszystko jestem za tym natem z modemu :/ teraz wyglada to tak; Edytowane 19 Maja 2008 przez Pigipon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 nie wiem w czym Ci on przeszkadza, dla ludzikow w sieci i tak jestes widoczny jako zew ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 ok. ludzie mnie widza, ale utorrent mi sapie ze mam zablokowany port :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) hmm, to moze przekieruj port ? :huh: http://www.portforward.com/english/routers...00/Utorrent.htm protokol both, start,end port ten sam obojetnie jaki, ip address to wew adres jaki uzyskujesz za NATem Edytowane 20 Maja 2008 przez Krzynek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 ok skoro musze przekierowac porty to znaczy, ze jestem za NATem, tak? wiec jak moge byc dla innych normalnie widoczny? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 powstrzymam sie od zlosliwosci, ale moze spojrz co napisalem o przekierowaniu ok ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...