opolin Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 a po co masz sciagac radiatorki a jakie chlodzenie bedziesz mial bo bym tez cos lepszego chcial :) niz standart :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Przymierzam sie do kompleksowego WC, bo obecnie i gpu i radiatory od ramu sa gorace i aktualnie mam koncepcje, zeby wrzucic na GPU jaks srebrna paste bo teraz jest tam pewnie jakis plaster pseudo termoprzewodzacy :) Zauwaz, ze twoj Gf3 to jest Gainward i do tego TI500 a moj to msi ti200 :). A radeon 9000pro byl nieznacznie szybszy do gf. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 teraz jak tak wszyscy pisza to bym wybral ati a nie gf :( ale trudno sie mowi za kilka lat nie popelnie tego bledu :)Kompa konfigurujesz dla "wszystkich" czy dla siebie? :P. Pozatym za parę lat to sytuacja może być zupełnie inna (nawet napewno bedzie) :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKITOKI Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Szczerze mowiac to niewiem jakiej kwoty siegnom moje fundusze ale najbardziej sie zastanawiam nad ATI 8500/9100 ale jakos dalej nie mam przekonania do ATI i niewiem czy to bedzie dobry zakup :D A co do ciebie BOB to przeciez po to jest forum zeby sie pytac a ze kazdy ma inna konfiguracje komputera dlatego tez zaczalem nowy watek bo np: moja plytka nie obsluguje AGP x 8 i odrazu odpada polowa kart i pozostan na 8500 - na oko odpowiednik GF3 ale ladniejszy obraz, jesli duzo grasz - to moze GF3 w dobrej wersji z szybkimi pamieciami (np. WinFasta) www.benchmark.pl - poszukaj, poczytaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...