Skocz do zawartości
GiKeR

Jaka karte grafiki wybrac??

Rekomendowane odpowiedzi

Przymierzam sie do kompleksowego WC, bo obecnie i gpu i radiatory od ramu sa gorace i aktualnie mam koncepcje, zeby wrzucic na GPU jaks srebrna paste bo teraz jest tam pewnie jakis plaster pseudo termoprzewodzacy :) Zauwaz, ze twoj Gf3 to jest Gainward i do tego TI500 a moj to msi ti200 :). A radeon 9000pro byl nieznacznie szybszy do gf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz jak tak wszyscy pisza to bym wybral ati a nie gf :( ale trudno sie mowi za kilka lat nie popelnie tego bledu :)

Kompa konfigurujesz dla "wszystkich" czy dla siebie? :P. Pozatym za parę lat to sytuacja może być zupełnie inna (nawet napewno bedzie) :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mowiac to niewiem jakiej kwoty siegnom moje fundusze ale najbardziej sie zastanawiam nad ATI 8500/9100 ale jakos dalej nie mam przekonania do ATI i niewiem czy to bedzie dobry zakup :D

A co do ciebie BOB to przeciez po to jest forum zeby sie pytac a ze kazdy ma inna konfiguracje komputera dlatego tez zaczalem nowy watek bo np: moja plytka nie obsluguje AGP x 8 i odrazu odpada polowa kart

i pozostan na 8500 - na oko odpowiednik GF3 ale ladniejszy obraz, jesli duzo grasz - to moze GF3 w dobrej wersji z szybkimi pamieciami (np. WinFasta)

www.benchmark.pl - poszukaj, poczytaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...