Alu Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Hej Mam problem z monitorem i klawiaturą, a jako że mój laptop jest jeszcze na gwarancji, oczywiście muszę sobie zabezpieczyć dane. Ok ok, pliki obrazy dokumenty i resztę zgram na coś ale chodzi mi o głupia rzecz - zakładki. Mam ich dużo, są mi potrzebne do pracy i zastanawiam się czy dałoby sie je jakoś zachować. Czy eksplorer ma swój plik na dysku? Bo jak mi przeinstalują kompa, to po wszystkim. Da się jako zachować te dane i inne podobne, jak zapisy gier czy coś??? Edytowane 20 Maja 2008 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Zakladki IE mieszcza sie w katalogu: C:/Documents and settings/"Twoja nazwa uzytkownika"/Ulubione/ Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alu Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) O stary dzięki! Edytowane 20 Maja 2008 przez Alu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...