Kubuch Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Chcę zmienić zasiłkę i nie wiem co lepiej brać? Opcje są takie: Chieftec GPS-450AA-101A - używany pół roku (znam sprzedającego), gwarancja rozruchowa 1 miesiąc za 100 zł Chieftec GPS-450AA-101 A - używany rok, gwarancja jeszcze 12 miesięcy za 100 zł MODECOM MC-400 - używany 4 miesiące, bez gwarancji za 70 zł MODECOM MC-350 - nowy za 90 zł Amacrox Warrior AX400-PNF - używany, bez gwarancji (od forumowicza) za 100 zł Budżet 100 zł max. Wiem, że mojego kompa pociągnie MC-350 ale skoro mogę kupić 450W szefa to może to lepszy wybór? Choć szef ma mniejsze natężenia na liniach 12V i nie wiem czy ma to jakieś istotne znaczenie? Może warto tego MC-400? Cena atrakcyjna, moc i natężenia duże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Jak chcesz mieć w przyszłości coś mocniejszego to opcja 2. Jeśli konfig jeszcze pohula ze 3 lata to mc 350. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technik_elektro Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 jeśli chcesz mieć mniejsze rachunki (wyższa sprawność) to chieftec, jeśli zależy ci na gwarancji to modecom mc wersja 350W - za mocniejszą nie warto dopłacać - jak najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Powiedz mi kolego o ile będzie miał te niższe rachunki? O 50 gr w skali miesiąca? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Przeglądam Allegro i przeglądam i coś przekonania do używanego zasilacza nie mogę nabrać (co jest dziwne bo grafike mam używaną i dobrze mi z tym :P ). Chyba się zdecyduję na nowego Szefa GPS-400 za 130 zł. To chyba dobry wybór w tej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Przeglądam Allegro i przeglądam i coś przekonania do używanego zasilacza nie mogę nabrać (co jest dziwne bo grafike mam używaną i dobrze mi z tym :P ). Chyba się zdecyduję na nowego Szefa GPS-400 za 130 zł. To chyba dobry wybór w tej cenie? dobry, lub ewentualnie Modecom MC-400 Watt, ktory z tych 2 nie wezmiesz bedzie dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 dobry, lub ewentualnie Modecom MC-400 Watt, ktory z tych 2 nie wezmiesz bedzie dobry. MC-400 to podobno MC-350 z inną naklejką ale nie mam jak zweryfikować tej informacji? Nawet by mi pasował bo tańszy jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...