kobus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 otoz zastanawiam sie co wybrac: a) mam 400zł i moge je przeznaczyc na cos: -procka nowego tylko wlasnie nie iwem czy to duzo da :D bo mam ECS K7VZA i chcialbym se kupic athlona 1700+ no i nie wiem czy bedzie chodizl - dysk nowy (oczywiscie kasiore dozbierac) ale barracude 120gb No wiec nie wiem ile na tym MOBO bym wycisnął:-) a czy mi to duzo pomoze? bo teraz mam 800mhz durka i padaka :( wiec wolalbym cos szybszego czekam na pomoc !!! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Przeznacz te cztery stówy na dwie butelki Johniego Walkera Black Label i opijaj swojego "...AMD Athlon XP 2700+ EPOX 8rda+, sound blaster 5.1 audigy 2, 512 ddr kingstone, CD-RW LG x52, Seageate Barracuda 120GB, GeForce 4 4200 Leadatek, HP OfficeJet PSC 750, monitor LG '17 (płaski ) głosniki creative 5.1, DVD Pionier x16 Nokia 7650 no i mysz optyczna LOGITECH..." z podpisu (żeby dobrze chodził i się nie psuł). LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 AMD Athlon XP 2700+ EPOX 8rda+, sound blaster 5.1 audigy 2, 512 ddr kingstone, CD-RW LG x52, Seageate Barracuda 120GB, GeForce 4 4200 Leadatek, HP OfficeJet PSC 750, monitor LG '17 (płaski ) głosniki creative 5.1, DVD Pionier x16 Nokia 7650 no i mysz optyczna LOGITECH jaki duron800???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 wiara mam 2 kompy jeden taki ktory mam w podpisie a drugie chce modernizowac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 PEWNIE :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 żałosny jesteś KOBUS! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Ja tez mam drugiego kompa - GeForce FX, XP 2800+@2600MHz 2x512MB PC400 w dc, ASUS A7N8X Deluxe, Seagate Cheetach X15, SB Audigy 2, MX700, Chieftec 420W and many more, ale nie wypisuje w opisie bo nie chce sie chwalic - rozumiecie nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 "....Nie jest ważne gdzie się tacy rodzą - ważne by powstrzymać ich rozmnażanie..." Szkoda że nie mam uprawnień na tym forum - już byś poleciał (za kłamstwo, wprowadzanie innych w błąd i za bezczelność). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Qrwa masz niby jedna z najszybszych maszyn na forum i piszesz ze masz 400zl i musisz jeszcze dozbierac bo nie stac cie na dysk twardy? A ja mam Mercedesa CL600, ale musze sobie dozbierac siano na opony do Seikola i wlasnie nie wiem - Debica czy Kormoran? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 wiara komp qrde mowie mam 2 a w tym drugim musze modernizacje zrobic bo stary powiedzial bo to siory i ze jak nie zrobie to mi zabierze 2700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 No wiec nie wiem ile na tym MOBO bym wycisnął:-) a czy mi to duzo pomoze? bo teraz mam 800mhz durka i padaka :( wiec wolalbym cos szybszego czekam na pomoc !!! :P NO COMMENT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 mi zabierze 2700+jaki LOL, a ile kosztowal ten zagrozony zabraniem proc?, mozesz podac jego oznaczenia? ...jestes jescze mlody to cie bawi wciskanie kitow ludzim co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 można by to ewentualnie nazwać kompleksem cieniasa - komp nadający się do pisania w Wordzie ew. Lemmingów , ale to ten od siory ten drugi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 LolololollollololololololoL nieee moge... Kobus... przyznalbys sie do kitu albo do tego, ze chciales po prostu poczuc moc ;) mozesz tez wcisnac kilka innych klamstewek, zeby wyjsc z tego w miare z twarza... ale i tak... ode mnie big :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 wiara komp qrde mowie mam 2 a w tym drugim musze modernizacje zrobic bo stary powiedzial bo to siory i ze jak nie zrobie to mi zabierze 2700+ a swistak siedziiiiii.......... i modernizuje kompa siostry lol lol lol, przy czym napisal uprzednio, ze nie mozna juz na nim nic robic ;) hehehe a tatus mu zabiera xp2700+, jesli nie kupi siostrze 1700+... jakos tego nie rozumiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 kobus ja bym na towim miejscu to zdjecie a avatarka wywalił, bo ktośCięjeszcze znajdzie i zrobi ałka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Jeden wielki ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ej zostawcie chlopaka hehe :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 "No wiec nie wiem ile na tym MOBO bym wycisnął:-)" Siostra będzie wyciskać??? 2,5Ghz do czata worda i neta lol Ku*** masakra kobus lepiej sobie nicka zmień albo najlepiej wogule daruj sobie pisanie czegokolwiek boże ale to forum zeszło na psy i to wszystko przez takich "kobusiów" spadam stąd... End of Transmission. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Kurde kobus, taki "masz" sprzęt ;) a podróbkę DVD kupujesz... PIONIER ??? Co to????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Zaraz cale forum bedzie jezdzilo po Kobusiu. Po co ci ta Nokia w kompie???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Kobus, dlaczego sobie w podpisie nie napisałeś Geforce FX albo R9800 ha? Przecież wszyscy wiemy że jesteś multimilionerem to czemu takie "goowno" masz w kompie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Jaki dokladnie sprzet ma "siostra"????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 no to tez pisalem - a co powiecie na moj konfig tam wyzej - bo ja jeszcze chcialem JIUHB 0251 dla mojej babci po czasem cos czasem pisze w wordzie i tego tam bo jak nie to mi dziadek zabiera GF FX buuuuuuuu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 lol ale wy p.oje.bani ze ho ho qrw.a zazdroscicie mi i tyle ze mam antka 2700+ i tyle!!! j.eb.an.i zazdrosnicy a 1700+ chce kupic i ch.uj wiec nie wiem po co mi dokuczacie zazdrosnicy. ze mialem kiedys troche kasy to nakupowalem bajerow a teraz pocienialo wiec o co wam chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 przynajmniej nie klna i nie wyzywaja :roll: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 i sie pytasz jeszcze co kupic kurde Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 O to ze w innym topicu pytasz znowu o oprogramowanie do LGx24 a wpodpisie masz x52. Podaj oba kompy do podpisu to bedzie wszystko jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 dopra jesli chcecie mi jechac dalej to zmienie se opis configa na tego gorszego kompa :( bo i tak nikt nie wierzy w ludzi co mają 2700+ :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 co wy sie tak przy.pierdalacie do podpisow? , boze, przeciez to jak go zjechaliscie to bylo zalosne zupelnie bez podstawy, ja tu bym mial watpliwosci kogo trzeba banowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...