Skocz do zawartości
kobus

mam problem z procem, kurde

Rekomendowane odpowiedzi

kobus ja bym na towim miejscu to zdjecie a avatarka wywalił, bo ktośCięjeszcze znajdzie i zrobi ałka :P

Juz sobie zmienił zdjęcie - czyżby się siebie wstydził? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kubus chcesz uratowac honor ?? mysle ze tak ..no to nic prostrzego dawaj linka do compare .. 3dmarka2001 a;bo lepiej 2003 i po sprawei !! co ty na to ??(jak na lato ?? )

ps zapomniałem dopisac ze ja mam bartona tylko sie nie przyznaje bo by mnie wysmiali behebhbe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co niechce mi sie taki <font color="#FF0000">[ciach!]</font> robic i nie bede nikomu udowadnial  ze mam tego proca. przeciez to ja na nim pracuje gram itd. wiec tylko mi pozazdroscic :)

wiedziałem :P ... ale mi nie chodzi o to czy cie wieze czy nie tylko jestem ciekaw jak taki konfig sie spisuje moze byc pc mark o i czemu ni kupiłem 2 x 256 mb ramu i w dualu nie pusciłes ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie co niechce mi sie taki <font color="#FF0000">[ciach!]</font> robic i nie bede nikomu udowadnial  ze mam tego proca. przeciez to ja na nim pracuje gram itd. wiec tylko mi pozazdroscic :)

Chłopaki czaicie? niechce mu się :lol: ROTFL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie dlaczego umiesc wyniki i bedzie bardzo fajnym topickiem bedziemy mogi porownac nasze sprzety tz kompy do tak wypasionego jak twoj i bedziemy wiedzili co to znaczy prawdziwa moc

Dołączam się tej prośby . Ile natym sprzęcie masz 3dmarków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dopra jesli chcecie mi jechac dalej to zmienie se opis configa na tego gorszego kompa :( bo i tak nikt nie wierzy w ludzi co mają 2700+ :(

Nie to że nie wierzą - rzuć jakiegoś screena z WhatCPU - poda jakiego masz proca, jaką grafę, jakie mobo - wtedy się odczepia - jak widzisz ja mam 3000+ - więc jak zapodasz screena z WhatCPU ?? - taki mały programik 350kb waży :) - wtedy ci ludzie uwierzą :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kobus napisał: 

dopra jesli chcecie mi jechac dalej to zmienie se opis configa na tego gorszego kompa  bo i tak nikt nie wierzy w ludzi co mają 2700+

Nie to że nie wierzą - rzuć jakiegoś screena z WhatCPU - poda jakiego masz proca, jaką grafę, jakie mobo - wtedy się odczepia - jak widzisz ja mam 3000+ - więc jak zapodasz screena z WhatCPU ?? - taki mały programik 350kb waży  - wtedy ci ludzie uwierzą

No co Ty? Temu pajacykowi nawet TEGO nie bedzie sie chcialo... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopak dostał już nauczkę - ińni uczestnicy tego forum od teraz będą go uważali za kłamcę . Tak więc dalsze wyśmiewanie się z niego niema większego sensu - finito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaki config miał gościu, bo teraz zmienił!?

2i post od gory na 1j stronie :lol: Nie powiem mialem niezly ubaw z tego :). Oby tak dalej, a teraz ide pograc na moim 3500+ i 9800 PRO :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem KIEDYS troche kasy - kiedys tzn - myslalem ze 2700+ to prawie najnowsze dziecko AMD - no ale ok - a ha i jeszcze jedno - od kiedy ktos "musi dozbierac" na kompa siostry? Tak bardzo ja kochasz? Skoro masz do wyboru tansza opcje to po co pytasz o drozsza - widac od razu, ze klamiesz jak z nut. Pozdroofka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakisdziwny jest ten "gainword" z jego podpisu :lol:

Hm to chyba jakas super karta do Worda poniewaz Gain oznacza przyrost a word slowo wiec przyrost slow w wolnym tlumaczeniu :twisted: :lol: . Ew jakas konkurencja dla Gainwarda ;]. No no i sie wydalo... ulala ;>. A teraz ide po Grainwarda :twisted: :lol: :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...