bartekt Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 albo jak nie mozesz sie zdecydowac to wogole nie dawaj 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 kobus ja bym na towim miejscu to zdjecie a avatarka wywalił, bo ktośCięjeszcze znajdzie i zrobi ałka :P Juz sobie zmienił zdjęcie - czyżby się siebie wstydził? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 kubus chcesz uratowac honor ?? mysle ze tak ..no to nic prostrzego dawaj linka do compare .. 3dmarka2001 a;bo lepiej 2003 i po sprawei !! co ty na to ??(jak na lato ?? ) ps zapomniałem dopisac ze ja mam bartona tylko sie nie przyznaje bo by mnie wysmiali behebhbe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Bardzo dobry pomysł, czekamy na punkciki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Kobus uratuj swoj honor i zrob 3dmarka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 wiecie co niechce mi sie taki <span style="color:red;">[ciach!]</span>l robic i nie bede nikomu udowadnial ze mam tego proca. przeciez to ja na nim pracuje gram itd. wiec tylko mi pozazdroscic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Pozazdrościć czego ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 one sie kijowo kreca wiec wolal bym diobrego 1700 i good pamieci ..;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Pozazdrościć czego ??Fantazji chyba tylko bo na pewno nie sprzętu :D. A tak wogóle to możesz wkładać do tej płytki 1700XP bez obaw a wogule to od takich spraw jest stronka producenta MOBO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 wiecie co niechce mi sie taki <font color="#FF0000">[ciach!]</font> robic i nie bede nikomu udowadnial ze mam tego proca. przeciez to ja na nim pracuje gram itd. wiec tylko mi pozazdroscic :) wiedziałem :P ... ale mi nie chodzi o to czy cie wieze czy nie tylko jestem ciekaw jak taki konfig sie spisuje moze byc pc mark o i czemu ni kupiłem 2 x 256 mb ramu i w dualu nie pusciłes ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 wiecie co niechce mi sie taki <font color="#FF0000">[ciach!]</font> robic i nie bede nikomu udowadnial ze mam tego proca. przeciez to ja na nim pracuje gram itd. wiec tylko mi pozazdroscic :) Chłopaki czaicie? niechce mu się :lol: ROTFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 No dlaczego ja przewidywałem taką odpowiedz ??? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 zamkne ten post Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 nie dlaczego umiesc wyniki i bedzie bardzo fajnym topickiem bedziemy mogi porownac nasze sprzety tz kompy do tak wypasionego jak twoj i bedziemy wiedzili co to znaczy prawdziwa moc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 nie dlaczego umiesc wyniki i bedzie bardzo fajnym topickiem bedziemy mogi porownac nasze sprzety tz kompy do tak wypasionego jak twoj i bedziemy wiedzili co to znaczy prawdziwa moc Dołączam się tej prośby . Ile natym sprzęcie masz 3dmarków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 dopra jesli chcecie mi jechac dalej to zmienie se opis configa na tego gorszego kompa :( bo i tak nikt nie wierzy w ludzi co mają 2700+ :( Nie to że nie wierzą - rzuć jakiegoś screena z WhatCPU - poda jakiego masz proca, jaką grafę, jakie mobo - wtedy się odczepia - jak widzisz ja mam 3000+ - więc jak zapodasz screena z WhatCPU ?? - taki mały programik 350kb waży :) - wtedy ci ludzie uwierzą :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 podalem konfiga tego drugiegi kompa i niech sie odczepią!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 kobus napisał: dopra jesli chcecie mi jechac dalej to zmienie se opis configa na tego gorszego kompa bo i tak nikt nie wierzy w ludzi co mają 2700+ Nie to że nie wierzą - rzuć jakiegoś screena z WhatCPU - poda jakiego masz proca, jaką grafę, jakie mobo - wtedy się odczepia - jak widzisz ja mam 3000+ - więc jak zapodasz screena z WhatCPU ?? - taki mały programik 350kb waży - wtedy ci ludzie uwierzą No co Ty? Temu pajacykowi nawet TEGO nie bedzie sie chcialo... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Chłopak dostał już nauczkę - ińni uczestnicy tego forum od teraz będą go uważali za kłamcę . Tak więc dalsze wyśmiewanie się z niego niema większego sensu - finito Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Kubus daje Ci linka do wcpuid http://republika.pl/fumfelkw18/inne/wcpuid.rar 200 kb liczy sobie więc napewno nie obciazy Twego łącza.Zrub screena i mi prześlij na maila lub przez GG 3880226 a ja wrzuca go na forum ok?A umiesz robić screeny? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 podalem konfiga tego drugiegi kompa i niech sie odczepią!!!!tego realnego :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 kasta blasta nie chce mi sie z wami gadac nara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 a jaki config miał gościu, bo teraz zmienił!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 kasta blasta nie chce mi sie z wami gadac naraJasna sprawa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 a jaki config miał gościu, bo teraz zmienił!? 2i post od gory na 1j stronie :lol: Nie powiem mialem niezly ubaw z tego :). Oby tak dalej, a teraz ide pograc na moim 3500+ i 9800 PRO :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Jakisdziwny jest ten "gainword" z jego podpisu :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 boje sie cos zlego napisac bo on pewnie ma w domu lacze 100mbitow i mi jebnie jakies ostrego pakieta i spali mi sdi wraz z centralka tepsy (moze to i dobrze :?: ) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Mialem KIEDYS troche kasy - kiedys tzn - myslalem ze 2700+ to prawie najnowsze dziecko AMD - no ale ok - a ha i jeszcze jedno - od kiedy ktos "musi dozbierac" na kompa siostry? Tak bardzo ja kochasz? Skoro masz do wyboru tansza opcje to po co pytasz o drozsza - widac od razu, ze klamiesz jak z nut. Pozdroofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Jakisdziwny jest ten "gainword" z jego podpisu :lol: Hm to chyba jakas super karta do Worda poniewaz Gain oznacza przyrost a word slowo wiec przyrost slow w wolnym tlumaczeniu :twisted: :lol: . Ew jakas konkurencja dla Gainwarda ;]. No no i sie wydalo... ulala ;>. A teraz ide po Grainwarda :twisted: :lol: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekt Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 nawet nie wiedzialem ze na foroom o kompach mozna tak sie posmiac czytajac temat 8O 8) biedny moj monitor :lol: :lol: :lol: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...