mayDoS Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Witam! Wlasnie przed chwila wykombinowalem sobie neonik...i za chorobe nie wiem jak go mam podlaczyc:( Sorry za glupie pytanie ale prosze o pomoc :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 + do + - do - LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayDoS Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Tak to i ja probowalem...problem w tym ze podlaczam i jest lipa...a wloze do urzadzonka z ktorego go wyjalem i jest cool... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 mistrzu ćwicz..napewno się uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 eeeee, wyjales z matrycy/skanera???? a wyjales inwerter/[rzetwornice????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Bruce podsunął mi pomysł, który wcześniej nie przyszedł mi do głowy :idea: Znalazłem stary skaner ręczny HighScrean'a i wyciągnąłem z niego świetlówkę. A już myślałem, że nic prostego nie da się zrobić z moją obudową. Oto efekt: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Bruce podsunął mi pomysł, który wcześniej nie przyszedł mi do głowy :idea: Znalazłem stary skaner ręczny HighScrean'a i wyciągnąłem z niego świetlówkę. A już myślałem, że nic prostego nie da się zrobić z moją obudową. Oto efekt: i jak to fajnie wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...