magistrala Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Witam . Mam do was pytanie. Która karta będzie lepsza: http://allegro.pl/item362485873_promocja_i...nd_edition.html czy http://allegro.pl/item365081222_twintech_8...0_ddr3_1ns.html Drugie moje pytanie to czy ktoś ma z was w ogóle tego Twintecha a jak tak to jak się sprawuje. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 powiem Twintech, ktoś go ma i mówi że mu za bardzo nie przeszkadza. a można wiedzieć po co kolejny temat z Twojej strony o tym samym :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magistrala Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Tamten był o Galaxy, ale podsunęli mi inną a że już niedługo muszę kupić wiec się wole wypytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Brać Twintecha :) Mam - polecam. Do niego dokupić regulatorek obrotów za pare złotych (albo podłączyć na 7V wentylki) i mamy cichutkie i wydajne chłodzenie (różnica między 12V a 7V to 1-2stopnieC w idlu). Co więcej, karta się bardzo ładnie kręci, a ten inno3d ponoć bardzo słabo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer564 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 inno3d to dobra firma :P Ale jak sie kręci to nie mam pojęcia :> Ja z mojej strony polecam TwinTecha ,brat go ma i nie ma z nim żadnych problemów ;pp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Nie mówię że zła, ale akurat ich 88gt kręcą się słabiutko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Witam. Nie chcę zakładać nowego tematu dlatego napiszę tutaj. Otóż mam kartę graficzną taką jak w opisie Power Color HD3850 256bit/256MB RAM'u i zastanawiam się nad jej zmianą na coś mocniejszego. Niestety wbrew pozorom karta ta do NWN2 z dodatkiem Maska Zdrajcy jak i do Wiedźmina słabo się nadaje. Próbowałem ją podkręcać i dużego skoku w wydajności się nie odczuwa. I dlatego moje pytanie jest następujące. Czy opłaca mi się ją sprzedać dołożyć z około 200zł do GF88GT lub trochę więcej do najtańszego 88GTS?? Jak myślicie będzie odczuwalna różnica w szybkości działania gier na + ?? Czekam na wszelkie sugestie i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Marcinas83 a nie widziałeś testów? Cieżko porównać? Jak możesz to dopłać i nie powinieneś narzekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Wiem, że są testy, ale od tych słupków to już w głowie się kręci :) po prostu jak kupowałem pół roku temu tego HD to po przesiadce z 79GS dawał radę, ale człowiek czuje taki niedosyt, że wie iż może jego komp więcej a tu <_< . A opłaca się brać GTS'a czy to już przerost formy nad treścią?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Warto brać bo ma więcej shaderów, lepsze pamięci i niezłe chłodzenie. IMHO dobry wybór i właśnie jakbym miał dość mamony to bym brał 8800GTS 512. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 OK i wszystko jasne. Tak też zrobię, ale po weekendzie bo i tak by mi przez weekend nie doszła. Teraz tylko poszukam jakiejś w miarę taniej a dobrej i będę zamawiał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...