hardy99 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Witam, Otóż zachciało mi sie zainstalować Explorera 7 i mam poważny problem. Strasznie spowolnił mi system. Jak np. klikam na przycisk START to menu otwiera się dopiero po 1-2 sekundach, a nie od razu, jak zamykam jakąś aplikacje lub okno zamyka się dopiero po 1-2 sekundach. Nie występuje to zawsze, tylko raz na ileś tam kliknięć ale występuje i drażni mnie bardzo. Wiem na 100 % że problem spowodowała nowa wersja Explorera. Na standardowej wersji 6 wszystko było dobrze. Oczywiście odnistalowałem go ale to nic nie dało. Pomimo powrotu do wersji 6 nadal mam takie przeskoki w działaniu systemu. Ma ktoś pojęcie o co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 1. Wkle log z HijackThis. 2. Sprawdź w menedżerze zadań, który proces używa procesor w tym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy99 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Nie mam pojęcia jaki to może być proces. Oto log: hijackthis.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Mnie zastanawia ten Kaspersky :/ i jego "Statystyki dla ochrony WWW" , spróbuj wyłączyc wszelkie logowanie tego antiwirusa , zresetuj kompa i przetestuj czy to czasem nie pomogło , ponieważ antywirus jak każdy inny program działający w tle co pare minut musi zrobic zapis do logu, a że IE zawsze znane było z tego że przyciąga wiele dziwnych śmieci z sieci , może właśnie ten zapis jest tego przyczyną , duży i zjada cenne zasoby systemowe. Nie wiem czy jest tam taka opcja ponieważ nie używam teo programu , ale zawsze warto tan zerknąc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...