BorysVasiliev Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Witam. Obecnie posiadam obudowe thermaltake soprano Wymiary 495 (wys) x 210 (głęb.) x 478 (dł) Co potrzbuje żęby obudowa miała: 1.Jakieś okienko (musi być ponieważ korzystam z UV bardzo aktywnie ) 2.Rozmiar (posiadam dużo śmieci więc musze mieć troche luźniej) 3.Cena hmm niechciałbym przekraczać 400-500 zł (im mniej tym lepiej) To głównie wszystko co musi posiadać (faktu o gustach się nie mówi) Naprawdę potrzebuje czegoś większego... ehh Dziękuje wszystkim za poświecony czas i propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Co prawda ta niema okna ale miejsca w niej nie powinno ci zabraknąć Klik, ewentualnie zostaje też Chieftec Big+dokupienie boku z oknem, prawdziwy czołg pancerny z masą miejsca :wink: Edytowane 21 Maja 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Właśnie przyglądałem się temu Rebelowi 12 - tylko ten brak okna bo bym wziął. Zapomniałem zastrzec-żadnych chiefteców- nie podchodzi mi design Chieftecow. Jeszcze oglądam coś takiego Cena takiego armora około 350 zł Edytowane 21 Maja 2008 przez BorysVasiliev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 A może CM Stacker STC-01?? Jest w promocji w Angeli za 449zł czarna wersja ale nie ma okna :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celin Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 ten rebel calkiem przyjemny widze, okno to nie problem, szlifierka/wycinarka i jedziesz :), tez mam soprano z WC ale moze by sie kiedy skusic na takiego rebela... widze ze nawet 3x120 tam spokojnie wchodzi, nono Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) tak więc widzicie że problem nie jest taki prosty do wyboru :) Rabelek i stacker to fajne budy lecz bez okienka - a niechce robić tego ręcznie .... :( Czyli zostaje w sumie jeszcze ten armor wyrwać ------------------------------------------------------------- Znalazłem coś takiego troche poza budżetem 579 zł - ale warto ? Jak myślicie? Antec Twelve Hundred Edytowane 23 Maja 2008 przez BorysVasiliev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) ja też o niej myśle i sądzę, że warto, zwłaszcza, ze sporo rzeczy poprawili w porównianiu z 900 (obecnie mam taką) Edytowane 25 Maja 2008 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...