scratix Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Podczas startu Windowsa mój komputer musi się zrestartować ok 2-3 razy, dzieje się to już po pokazaniu pulpitu, wtedy to pasek zadań zmienia się w pasek z windy 95 i następuje restart i tak właśnie z 2-3 razy aż do momentu gdy nie będzie wszystko ok. Co jest nie tak :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGREK! Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 fomat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Format robiłem jakieś 3 miechy temu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Format robiłem jakieś 3 miechy temu! czas na kolejny :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...