Gość Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 a nie ma wsun ? zastanwialiscie sie kiedys nad tym ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 no tak niemam o czym myslec tylko o opcji wsun :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Jak to nie ma w Xp jest polecenie wysun i zamkinj tacke wiec. Temat chyba nieaktualny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Jak to nie ma w Xp jest polecenie wysun i zamkinj tacke wiec. Temat chyba nieaktualny.ja tam nie mam ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 W W2k tez jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Jak to nie ma w Xp jest polecenie wysun i zamkinj tacke wiec. Temat chyba nieaktualny.ja tam nie mam ;pno ja tez nie moze trzeba wgrac nowy firmware do cd / cdr ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 No nie wiem. Ja mam te dwie opcje wiec to troszke dziwne ze wy nie macie. W obu napedach to mam w cdku i wypalarce. Wszystko standardowe zadnych dodatkowych sterow. xp + sp1 i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 bardzo ciezko wychylic lapke i wlaczyc guzik na napedzie nie ? ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ja mam wina xp i mam dwie opcje " zakmknij tacje " i "wysun" Ty napewno tez masz tylko sie przyjdzyj poniewaz zamknij jest prawie na poczatku a wysun prawie na koncu . Pozdrawiam Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 bardzo ciezko wychylic lapke i wlaczyc guzik na napedzie nie ? ;]] oj ciezko , zwazywszy na ustawienie obudowy to musze wstac z krzesla obejsc biurko albo jakos wychylic sie przez nie hueh .. ale niemniej no nie jest latwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 a ja mam wsuwanie i wysuwanie z klawiorki, wiec nawet nie zwracalem uwagi, czy jest software'owe wsun. I tak rzadko uzywam, bo cd zamykam "z buta" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 a gdzie jest wsuwanie bo ja nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 nooo kuzwa nie mam ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 nooo kuzwa nie mam ;p ja takze , nadal to samo , zastanawiam sie teraz gdzie lezy przyczyna hm roznica sprzetu ? widzi mi sie wersji windowsa ? hm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 a gdzie jest wsuwanie bo ja nie mamA mowisz o wsuwaniu z klawiatury? Zalezy od sprzetu. Ja mam klawe Fujitsu sprzed 2 lat, i tam jest tak: naciskasz <eject> raz- wysuwa sie, drugi raz- wsuwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 nooo kuzwa nie mam ;p ja takze , nadal to samo , zastanawiam sie teraz gdzie lezy przyczyna hm roznica sprzetu ? widzi mi sie wersji windowsa ? hm mam win xp pro _sp1a / i nie mam tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 naped cd: zamknij tacke wysyn obie opcje sa od sibie oddzielone innymi opcjami, przeczytajcie powolutku i doklandie.. u mnie jest:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 nie mam tej opcji na cd lg 52 x a na wypalarce liet-on mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 nie mam tej opcji na cd lg 52 x a na wypalarce liet-on mam :) mam liteon 32/12/40 nie mam tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 no to lol.. bo ja nie mam nawet tacki :D ( burner+ dvd bez tacek/tackow/podkladek_pod_cd) hehz.. a tak serio to mam tylko "wysun" xp+sp1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ktos tu kreci mam tylko eject :P a czytac umiem :P DVD LG I LITEON 48125S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 tez mam tylko 'wysun' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Zamknij tacke - pojwia się gdy zainstalujecie CloneCD 4.x.x.x :) - inaczej jest tylko wysuń :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Ha ! i tu jest pies pogrzebaczem... ale z ciekawosci instalne i zobacze (o ile sie to pojawi) jak zareaguje na fakt ze nie posiadam tacek w napedach, zassie mi cdka wsadzonego do polowy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 zassie i zmieli a potem wypluje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Zamknij tacke - pojwia się gdy zainstalujecie CloneCD 4.x.x.x :) - inaczej jest tylko wysuń :) wiesz zgadza sie pod 98 mam Clone`a i jest opcja zamknij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 bardzo ciezko wychylic lapke i wlaczyc guzik na napedzie nie ? ;]] oj ciezko , zwazywszy na ustawienie obudowy to musze wstac z krzesla obejsc biurko albo jakos wychylic sie przez nie hueh .. ale niemniej no nie jest latwo to ja sie zapytam w takim razie skoro masz tak daleko to po co Ci softwearowe zamykanie skoro i tak musisz wstac zeby plytke zmienic - no chyba ze modujesz CDka i chcesz sie pozbyc przyciskow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olek Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 u mnie też jest a texz niewiem od czego to zalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 bardzo ciezko wychylic lapke i wlaczyc guzik na napedzie nie ? ;]] oj ciezko , zwazywszy na ustawienie obudowy to musze wstac z krzesla obejsc biurko albo jakos wychylic sie przez nie hueh .. ale niemniej no nie jest latwo to ja sie zapytam w takim razie skoro masz tak daleko to po co Ci softwearowe zamykanie skoro i tak musisz wstac zeby plytke zmienic - no chyba ze modujesz CDka i chcesz sie pozbyc przyciskow :P czysta ciekawosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Jak cierpisz na ubogość shella, to poproszę kumpla, spłodzili kiedyś takiego dll na informie, dzięki któremu w KAŻDYM menu pod prawym klikiem pojawia się opcje "zrób laskę"; po jej kliknięciu następuje piękny blue screen. Powrzucali to kilka lat temu na sporą liczbę kompów na Polibudzie Krakowskiej. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...