witek01 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Witam wszystkich,jestem posiadzczem acera aspire 5720zg.Wszystko jest ok. poza brakiem modułu Bluetooth.Na klawiaturze znajduje się przycisk do niego jednak nie jest on zainstalowany w laptopie.Po wstepnym rozpoznaniu namierzyłem juz odpowiedni moduł na allegro.Jednak przed jego zakupem chciałbym wiedzieć gdzie go podpiąć-i tu jest problem.Mam juz wstępne próby rozebrania mojego laptora,ale troszkę się boję aby nie połamać zaczepów.Pomogłaby jakaś instrukcja serwisowa,a może już ktoś jest po zabiegu montarzu i mógłby się podzielic swoimi doswiadczeniami.Proszę o pomoc -pewnie nie ja pierwszy mam ochotę rozbudować swój laptop o tą funkcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek01 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Witam wszystkich posiadaczy laptopów marki ACER. Po półtora roku trafiłem ponownie na moje pytanie,szkoda że nikt nie był w stanie mi wtedy pomóc. Od tamtego czasu rozbudowałem acerka o dodatkową pamięć,inny procek,większy dysk i oczywiście wspomniany moduł Bluetooth. Sprzęt działa pod kontrolą Windows 7 RC. Jeśli komuś będzie potrzebna pomoc przy modernizacji Acera 5720 ,chętnie podzielę się moimi doświadczeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1974 Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Witam wszystkich posiadaczy laptopów marki ACER. Po półtora roku trafiłem ponownie na moje pytanie,szkoda że nikt nie był w stanie mi wtedy pomóc. Od tamtego czasu rozbudowałem acerka o dodatkową pamięć,inny procek,większy dysk i oczywiście wspomniany moduł Bluetooth. Sprzęt działa pod kontrolą Windows 7 RC. Jeśli komuś będzie potrzebna pomoc przy modernizacji Acera 5720 ,chętnie podzielę się moimi doświadczeniami. Witam, wlasnie mam identyczny komputer i szlag mnie trafia, ze tak wolno dziala. Gdyby mogl Pan napisac kilka slow, co i jak mozna wymienic zeby nadawal sie do uzytku - będę wdzięczny. Pozdrawiam suchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...