maxxim Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Otwarty został nowy sklep internetowy www.cooling.pl Są tam przerobki ręczne obudów - wtawianie szyby i temu podobne. Rzućcie okiem!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 w sumie to moze byc ale troche jest ubogi :? ale poczekamy zobaczymy przecierz to poczatki sklepu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 nie mozna wyswietlic strony :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Pelty słabe... 226 W by się przydał w ofercie, albo conajmniej 170W za przyzwoitą cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Spoko to dopiero początek, będzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 strona ok ceny jak najbardziej ok!!!!!! jak na pierwsze spojrzenie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Nie mozna wyswietlic strony :P ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 no ja tez mam "nie mozna wyswietlic strony".......... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 tez tak mialem ale pare razy odswierz i jest Ok! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Witam! Pracowałem ostatnio nad kompresją mod_gzip. Wynikiem tego jest, że IE nie za bardzo udaje mu się odkompresować plików które dostaje od serwera WWW. Przez kilka dni, mogą występować podobne problemy. Ale jak najszybciej postaram się usunąć ten problem? Może coś więcej napisać o stronce? Ruszyć tymi szarymi komórkami (których na pewno macie duuuuuużo) i wypłodzić jakąś recenzje, z której będzie można wnioski jakieś wyciągnąć. Bo wiecie, życie WebMastera jest nudne, jeżeli strony które tworzą pozostają bez komantarza. WebMaster@demonek.com Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Otwierałem w mozilli.. Sklep całkiem niezły, lecz troszke mało sprzętu :? ps. nei ma jeszcze volcano11 hm w Niemczech juz jest od jakiegoś czsu w sprzedazy.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Chyba mam jak niektórzy kłopoty ze stronką... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Chyba mam jak niektórzy kłopoty ze stronką... A co się stało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Ooooo, normalne ceny nawet. Co za odmiana :roll: Jak bym nie był bankrutem, to kupił bym sobie w końcu coolera na NB i panlik TT do tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Ooooo, normalne ceny nawet. Co za odmiana :roll: Jak bym nie był bankrutem, to kupił bym sobie w końcu coolera na NB i panlik TT do tego :) Nio to kup:-) A jak Ci się podoba stronka? Jakieś problemy z wejściem były? Bo niektórzy się skarżyli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Jednak jestem bankrutem, i nie stać mnie. Mam nadzieje, że ceny tak na stałe będą, nie na zachętę tylko? Stronka jak najbardziej OK, prosta nawigacja, wszystko czytelnie, kolorystyka nie męczy. Pod IE6.0 SP1 i Operą 7.03 wszystko cacy. Niepotrzebnie założyłeś kolejnego posta o tym, nie jest to mile tu widziane. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 To co mi wiadomo, ceny się niezmienia, ale to już nie do mnie. I'm WebMaster stronki. Pytania prosze kierować do maxxim (on zaczął dyskusje na forum o stronce). Przepraszam, drugi post puściłem dosłownie przypadkiem, miałem problemy ze stronką i coś musiało mi się pomylić. (już wykasowałem) Pozdr. Demonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Strona jak najbardziej pozytywnie wyglada :) jak na poczatek calkiem niezle, otwieralem w Operze 6.0.5-bez problemow. Co do ilosci rzeczy to rzeczywiscie troche malo ale licze ze potem sie rozpedza chlopaki i drugi 4max :) (oczywiscie tylko dopre cechy 4max ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 jak na poczatek bardzo fajna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Jak na początek OK :D akcesoria do WC raczj cienkawe, oferta niezbyt bogata :? Ceny są spoko Właśnie teraz należy tam robić zakupy, kiedy zaczynają i mają dobre ceny :D Bo później obrosna w piórka i ceny :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Otwarty został nowy sklep internetowy www.cooling.pl Są tam przerobki ręczne obudów - wtawianie szyby i temu podobne. Rzućcie okiem!!! Zapodaj ten adres do przyklejonego topicu o sklepach, na gorze Oslej Laczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 reed to Ty mieszkasz w Polsce czy gdzie?? Bo ta miejscowośc jest "mało POlska" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Mam do Was gorącą prośbe - poprawiłem kompresje. Możecie spradzić, czy problem powtarza się, że nie może wyświetlić strony? Sprawdzajcie tylko w IE, bo w innych przegladarkach, nie było żadnego problemu. Będę bardzo wdzięczny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 wszystko by bylo 0k ale ich page stoi na wolnym serwerze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 reed to Ty mieszkasz w Polsce czy gdzie?? Bo ta miejscowośc jest "mało POlska" :) Koenigshutte - to inaczej Chorzow :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Deutsche power ja? :) A tak topic'owo: sklepik wmiare ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 reed to Ty mieszkasz w Polsce czy gdzie?? Bo ta miejscowośc jest "mało POlska" :) Koenigshutte - to inaczej Chorzow :D:D hehe spoko :) Wiec ja mieszkam powiedzmy ze w Ortelsburg'u ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 kurde wszyscy tu mieszkaja w niemczech ja tez mieszakm w Ostremburg-u czy to jako tak sei pisze !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 eeeeeeeeeee troche tu drogo chca za szybe......... zerknij tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 no tak, sklepik spoko, ale dużo rzeczy, np. ten wentyl do obudowy http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...&products_id=53 za 20 pln, na batorego daja po 25. te radiatory na pamięci po 41 zyla http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...&products_id=77 sprzedają po 50 zyla... a ten zestaw radiatorków za 40-parę http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...&products_id=69 tez po 50 zyla... wszystko normalnie z nalepkami cooling.pl nie wiem, czy to taka polityka firmy, czy niezamierzony efekt działania rynku??? 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...