Skocz do zawartości
maxxim

Nowy sklep internetowy www.Cooling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Pracowałem ostatnio nad kompresją mod_gzip. Wynikiem tego jest, że IE nie za bardzo udaje mu się odkompresować plików które dostaje od serwera WWW. Przez kilka dni, mogą występować podobne problemy. Ale jak najszybciej postaram się usunąć ten problem?

Może coś więcej napisać o stronce? Ruszyć tymi szarymi komórkami (których na pewno macie duuuuuużo) i wypłodzić jakąś recenzje, z której będzie można wnioski jakieś wyciągnąć. Bo wiecie, życie WebMastera jest nudne, jeżeli strony które tworzą pozostają bez komantarza.

WebMaster@demonek.com

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ooooo, normalne ceny nawet. Co za odmiana :roll: 

Jak bym nie był bankrutem, to kupił bym sobie w końcu coolera na NB i panlik TT do tego :)

Nio to kup:-)

A jak Ci się podoba stronka? Jakieś problemy z wejściem były? Bo niektórzy się skarżyli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak jestem bankrutem, i nie stać mnie.

Mam nadzieje, że ceny tak na stałe będą, nie na zachętę tylko?

Stronka jak najbardziej OK, prosta nawigacja, wszystko czytelnie, kolorystyka nie męczy.

Pod IE6.0 SP1 i Operą 7.03 wszystko cacy.

Niepotrzebnie założyłeś kolejnego posta o tym, nie jest to mile tu widziane.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co mi wiadomo, ceny się niezmienia, ale to już nie do mnie. I'm WebMaster stronki. Pytania prosze kierować do maxxim (on zaczął dyskusje na forum o stronce).

Przepraszam, drugi post puściłem dosłownie przypadkiem, miałem problemy ze stronką i coś musiało mi się pomylić.

(już wykasowałem)

Pozdr.

Demonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strona jak najbardziej pozytywnie wyglada :) jak na poczatek calkiem niezle, otwieralem w Operze 6.0.5-bez problemow. Co do ilosci rzeczy to rzeczywiscie troche malo ale licze ze potem sie rozpedza chlopaki i drugi 4max :) (oczywiscie tylko dopre cechy 4max ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na początek OK :D

akcesoria do WC raczj cienkawe, oferta niezbyt bogata :?

Ceny są spoko

Właśnie teraz należy tam robić zakupy, kiedy zaczynają i mają dobre ceny :D

Bo później obrosna w piórka i ceny :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otwarty został nowy sklep internetowy www.cooling.pl

Są tam przerobki ręczne obudów - wtawianie szyby i temu podobne.

Rzućcie okiem!!!

Zapodaj ten adres do przyklejonego topicu o sklepach, na gorze Oslej Laczki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do Was gorącą prośbe - poprawiłem kompresje. Możecie spradzić, czy problem powtarza się, że nie może wyświetlić strony? Sprawdzajcie tylko w IE, bo w innych przegladarkach, nie było żadnego problemu.

Będę bardzo wdzięczny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak, sklepik spoko, ale dużo rzeczy, np.

ten wentyl do obudowy http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...&products_id=53 za 20 pln, na batorego daja po 25. te radiatory na pamięci po 41 zyla http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...&products_id=77 sprzedają po 50 zyla...

a ten zestaw radiatorków za 40-parę http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...&products_id=69 tez po 50 zyla...

wszystko normalnie z nalepkami cooling.pl

nie wiem, czy to taka polityka firmy, czy niezamierzony efekt działania rynku???

8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi