maxxim Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Musze w odpowiedzi na ostatni post powiedziec, ze utrzymanie takiego stanowiska na gieldzie w przeciwienstwie do tego co by sie niektorym moglo wydawac tanie nie jest, a wrecz przeciwnie jest calkiem kosztowne. Natomiast koszt utrzymania sklepu internetowego jest znacznie nizszy. Dlatego wlasnie ceny na cooling.pl sa nizsze niz na gieldzie, co chyba powinno cieszyc wszystkich internautow. Naklejki na produktach maja zachecic wszystkich, posiadajacych takowa mozliwosc, na odwiedzenie strony i zakupy przez internet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 acha, rozumiem... słowem, praca dla 'giełdowców' i okazja do zaqpów dla mas... ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Musze w odpowiedzi na ostatni post powiedziec, ze utrzymanie takiego stanowiska na gieldzie w przeciwienstwie do tego co by sie niektorym moglo wydawac tanie nie jest, a wrecz przeciwnie jest calkiem kosztowne. Natomiast koszt utrzymania sklepu internetowego jest znacznie nizszy. Dlatego wlasnie ceny na cooling.pl sa nizsze niz na gieldzie, co chyba powinno cieszyc wszystkich internautow. Naklejki na produktach maja zachecic wszystkich, posiadajacych takowa mozliwosc, na odwiedzenie strony i zakupy przez internet. Jednej rzeczy mi w sklepie brakuje - możliwości zapłaty z góry na konto. Może wtedy dało by się zmniejszyć koszty przesyłki Pocztą z 11 zł do jakichś 6 zł. Gdy kupuje się jakieś drobiazgi za np. 25 zł to koszt wysyłki 11 zł ma spory udział w całkowitej cenie i zakup robi się mniej opłacalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 jak milo ze wzrasta konkurencja :D zaraz cos zamowie zeby sprawdzic jak sie spisuje sklepik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 jak milo ze wzrasta konkurencja :D zaraz cos zamowie zeby sprawdzic jak sie spisuje sklepik :D Ja już zamówiłem, dostałem towar po 4 dniach roboczych, wszystko OK. Jedno zamówienie to trochę mało, żeby coś więcej powiedzieć o sklepie ale wygląda dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 wlasnie kupilem tego taniocha kolorowego dmuchawca za 22 zeta. ale przesylka to masakra - 11 zeta. ale i tak sie oplaca, bynajmniej mi. musze dokonczyc mod zasilki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 no. ale sie zdziwilem jak dzisiaj juz przyszla paczka. :D w srodku dobrze zapakowany wentyl, wlasnie go podlaczylem i jestem b zadowolony. tak dalej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxim Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Kolejny zadowolony klient :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...