Skocz do zawartości
maxxim

Nowy sklep internetowy www.Cooling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Musze w odpowiedzi na ostatni post powiedziec, ze utrzymanie takiego stanowiska na gieldzie w przeciwienstwie do tego co by sie niektorym moglo wydawac tanie nie jest, a wrecz przeciwnie jest calkiem kosztowne. Natomiast koszt utrzymania sklepu internetowego jest znacznie nizszy. Dlatego wlasnie ceny na cooling.pl sa nizsze niz na gieldzie, co chyba powinno cieszyc wszystkich internautow. Naklejki na produktach maja zachecic wszystkich, posiadajacych takowa mozliwosc, na odwiedzenie strony i zakupy przez internet.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze w odpowiedzi na ostatni post powiedziec, ze utrzymanie takiego stanowiska na gieldzie w przeciwienstwie do tego co by sie niektorym moglo wydawac tanie nie jest, a wrecz przeciwnie jest calkiem kosztowne. Natomiast koszt utrzymania sklepu internetowego jest znacznie nizszy. Dlatego wlasnie ceny na cooling.pl sa nizsze niz na gieldzie, co chyba powinno cieszyc wszystkich internautow. Naklejki na produktach maja zachecic wszystkich, posiadajacych takowa mozliwosc, na odwiedzenie strony i zakupy przez internet.

Jednej rzeczy mi w sklepie brakuje - możliwości zapłaty z góry na konto. Może wtedy dało by się zmniejszyć koszty przesyłki Pocztą z 11 zł do jakichś 6 zł. Gdy kupuje się jakieś drobiazgi za np. 25 zł to koszt wysyłki 11 zł ma spory udział w całkowitej cenie i zakup robi się mniej opłacalny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak milo ze wzrasta konkurencja :D

zaraz cos zamowie zeby sprawdzic jak sie spisuje sklepik :D

Ja już zamówiłem, dostałem towar po 4 dniach roboczych, wszystko OK. Jedno zamówienie to trochę mało, żeby coś więcej powiedzieć o sklepie ale wygląda dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi