Kamil>>> Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Mam WinME(tylko nie mówcie że to <span style="color:red;">[ciach!]</span>owzna bo wiem, 98- zastary XP- za wolny sprzęt) Zamiast małych ikonek w start i w oknach i na pasku z lewej strony występują małe czarne kwadraty. :?: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirieelejson Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ja stawiam na grafike - sprawdz, czy czasem twoja grafika nie dziala na domyslnych sterownikach Windowsa; sprobuj je uaktualnic. pozdro ps. zdobadz sie na kupno jeszcze jednej kosci pamieci i stawiaj XP - bedzie chodzic burzowo - gwarantuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Dzieje się tak za każdym razem czy tylko w jakiś specyficznych okolicznościach? Jednak to pewnie problem z grafą (sterami) lub małą ilością pamięci :roll: może być tej od grafy (jaką masz?) ew. spróbuj ustawić niższą rożdzielczośc i liczbę kolorów. PS. Win 98 nie jest za stary! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Mam WinME(tylko nie mówcie że to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> bo wiem, 98- zastary XP- za wolny sprzęt) : e tam wolny..na moim sprzecie xp juz od dawna hula, fakt ze nie suuuper szybko ale pracowac sie da i nawet nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Spox, wystarczyło liczbe kolorów zmienić na 256 i później znowu na 32 bity i jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...