SGJ Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Acer, lepsze wyposazenie ale to acer... Toshibe moge dostac w podobnej cenie. Co lepiej brac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 ejser Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) L40-14F nie ma czasem matowej matrycy? Jeśli się mylę i nie ma, to bym brał Acera (zawsze to lepsze wyposażenie), ale jeśli ma, to bym się zastanowił. P.S. Acer to Acer wiadomo, ale co takie komentarze mają oznaczać? Mam w firmie sporo laptopów i widocznie są specyficzne, ponieważ najczęściej na gware jadą właśnie Tośki i HP. Asusy jakoś dają radę. Najtwardszymi zawodnikami są IBM i Dell. Co do Acera. Śmiem twierdzić, że jakość wykonania stoi na podobnym poziomie co HP i Tośki w podobnej cenie. Edytowane 23 Maja 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf49 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Witam co do jakości Acerów to nie jest z nimi aż tak źle, ja osobiście od roku posiadam Travelmate 7520 i uzywam go codziennie przez ten rok zero problemu po roku bateria trzyma ok2,5-3 h(przy oszcędnym trybie pracy) jakość wykonania jest całkiem niezła. pozdrawiam Edytowane 23 Maja 2008 przez raf49 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Właśnie zamówiłem (kolejnego ;)) 5620Z-3A1G12. P.S. Dziś cały dzień siedziałem na Asusie F3E. Co chwile siadało WiFi :angry: jednak T43 to było "to" ;) Co prawda mam obiecany T61, ale obiecanki cacanki :D Edytowane 23 Maja 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Co do Acera. Śmiem twierdzić, że jakość wykonania stoi na podobnym poziomie co HP i Tośki w podobnej cenie.Tyle ze acer kosztuje 14xx zł a toshiba normalnie ponad 2k... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Z tym, że obudowa L40-14 za 1600zł i za 2000zł i więcej jest identyczna, a więc i jakość wykonania stoi na tym samym poziomie. ;) Różnica jest we wnętrznościach, a te raczej są te same niezależnie od producenta. Core Duo w Acerze i Tośce to nadal to samo Core Duo ;) napisałem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...