mendos Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Witajcie Jestem mało doświadczonym użytkownikiem komputera i nie mogę poradzić sobie z pewnym mankamentem mojego sprzętu ( Toshiba M60-182 ) . Podczas przeglądania stron WWW większość zamieszczonych zdjęć wyświetla się prawidłowo natomiast zamiast niektórych obrazów widnieje tylko mały czerwony znak "X" w rownie małym czarnym kwadraciku. W niektórych przypadkach do wyświetlenia takiego zdjęcia wystarczy kliknąć na ten kwadracik prawym przyciskiem myszy a następnie z rozwiniętego menu "Pokaż obraz". Natomiast w wielu przypadkach sposób ten jest nieskuteczny i w tym przypadku moja wiedza na ten temat się kończy i nie mogę rozwiązać dręczącego mnie problemu. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 jakiej przegladarki uzywasz? przeslij linka do strony w ktorej nie laduja ci sie obrazki byc moze te zdjecia sa zle podlinkowane ewentualnie w opcjach samej przegladarki masz cos namieszanie nie martw sie to nie jest wina Toshiby ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendos Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Kurczę, jak na złość przez ostatnie 3 dni wszystko jest OK. Używam Win XP i IE 7. Dzięki za odzew . Jak znajdę jakiś nie otwierający się obraz to napiszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 ktoś miał genialny tekst w podpisie: Internet explorer to wspaniały program dzięki któremu można wejść na stronę mozilla.org i pobrać firefoxa. :] Wygląda na problem z cachem przeglądarki. Obecnie nie masz problemu, bo odświerzyły się strony i IE to dostrzegł i odświerzył sobie kaszę. IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Miałem podobny problem, ale po ponownym uruchomieniu kompa wszystko przeszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendos Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Znalazłem wreszcie stronę, na której nie mogę obejrzeć żadnego z zamieszczonych zdjęć. Oto link: http://moto.allegro.pl/item377759897_szklo...gane_i_l_p.html Zamiast zdjęć tylko czerwone X-sy. Proszę o poradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 U mnie pod Operą 9.5 widac tylko zdjęcie na samym dole strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos18 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) Znalazłem wreszcie stronę, na której nie mogę obejrzeć żadnego z zamieszczonych zdjęć. Oto link: http://moto.allegro.pl/item377759897_szklo...gane_i_l_p.html Zamiast zdjęć tylko czerwone X-sy. Proszę o poradę. Zdjęcia w podanym przez Ciebie linku nie działają, bo są zamieszczone na serwerze, z którym coś jest nie tak. Tzn. jak skopiowałem link zdjęcia i wkleiłem do przeglądarki, wypluwa error 403 forbidden, czyli brak dostępu. W każdym bądź razie to nie jest wina twojej przeglądarki tylko gościa zamieszaczjącego foty Edytowane 14 Czerwca 2008 przez viroos18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendos Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 U mnie też faktycznie ostatnie zdjęcie na tej stronie jest czytelne. Dzięki za porady bo już myślałem ,że to coś nie tak z moim sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuxseb Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 http://www.web.x3m.pl/lusterka2/szkloasferyczne.jpg Mi zwraca 403 i 404 na raz (404 bo nie może odczytać pliku wyświetlanego w razie błędu 403). Tak ja to widzę po przeczytaniu ww. linku. Napisz do kolesia że zdjęcia nie chodzą, powinien poprawić. z twoim komputerem wszystko w porządku, oprócz IE7, ściągnij sobie firefoxa http://getfirefox.com/. Ewentualnie na takie anomalia powinno pomóc czyszczenie cache. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendos Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Oto link do strony poważnej instytucji na której rownież nie otwiera mi sie obraz nawet przy wykorzystaniu opcji right mouse i "pokaż obraz": http://www.wwpe.gov.pl/index.php?params%5b...egory_id%5d=206 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Nie ma obrazka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...