Dawid00 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) Witam. Juz od jakis 5 miesiecy mecze sie z tym problemem. Gdy chce wlaczyc jakis program(zdaje mi sie, ze tak dzieje sie na programacj korzystajacych z NET Framework 2.0) wyskakuje mi takie cos: Wtedy nie pozostaje mi nic innego jak wcisnac CLOSE i przejsc do czegos innego, bo programu nie urchomie ;/ Jest to wg. mnie problem na niemozliwej skali poniewaz pytalem juz na wielu forach, i nikt mi nie umial pomoc! Najgorsze jest to, ze po formacie to powraca. Odrazu po reinstalce systemu, gdy zainstaluje NET 2.0 moge uruchomic ten program, ale po jakims czasie znowu jes to. Ostatnio odrazu po formacie zainstalowalem NET 2.0 i ten program, i juz widnial ten napis ;/ Czyli mozna wykluczyc raczej, ze to od aktualizacji ? Zmienialem juz z tego powodu Windowsa. XP ale innej wersji - z SP 1 na SP2 i bez zmian. Ten problem ZAWSZE powraca. Na internecie gdy wpisalem w googlach: Has encountered cos znalazlem, ale po Angielsku, a ja znam go dopiero na poziomie gimnazjalnym. Komputer juz mam z 5 lat, i zawsze mi udaje sie problem rozwiazac jakims cudem, ale z tym juz od 5 miesiecy nie moge sobie dac rady! Jezeli mi ktos pomoze z tym, to jest naprawde geniuszem :blink: Edytowane 22 Maja 2008 przez Dawid00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Przeinstaluj frameworka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 1. http://translate.google.pl 2. .NET 3.0, 3.5 3. Pod szlifuj inglisz, bo ja też jestem w gimnazjum (2 klasa) a seriale Amerykanckie oglądam bez napisów już (ależ jestem skromny :E ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Do czego miał byc ten punkt pierwszy i trzeci? Ten komunikat na programach .Net pojawia się najczesciej przy uszkodzonej instalacji frameworka. Odinstaluj frameworka, potem daj http://blogs.msdn.com/astebner/archive/200.../30/611355.aspx i zainstaluj ponownie wersję 3.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Pierwszy do tego, że jak nie rozumie, to google tłumaczy już EN->PL a trzeci tego, że warto się uczyć języka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Wiesz, ja ucze sie Angielksiego tylko w szkole ;D Co zapamietam to umie :) Wszystko tak rozumiesz z tych seriali? ^^ Zobacze te sposoby, jak dadza rade to napisze! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Wiesz, ja ucze sie Angielksiego tylko w szkole ;D Co zapamietam to umie :) Wszystko tak rozumiesz z tych seriali? ^^ Zobacze te sposoby, jak dadza rade to napisze! :D 95% :P. Ja też się w szkole tylko uczę, ale nie mówmy o tym już :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Witam. Zrobiłem tak, jak kazał SBJ: 1.Odinstalowałem NET 2.0 2.Ze strony ściągłem program, który usuwa dokładnie resztki 3.Zainstalowałem NET 3.5 Po uruchomieniu dalej widnieje ten sam komunikat. Mam niezły problem, i widocznie jestem w kropce. Chyba już nikt mi nie pomoze? :/ Co z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam Ja bym sprobowal jeszcze tak do sprawy podejsc: Panel sterowania -> Narzedzia administracyjne -> Podglad zdarzen W zakladce Aplikacje powinna byc wzmianka o Twoim bledzie (jesli nie to wywolaj go tuz przed wejsciem do podgladu zdarzen) w szczegolnosci: zrodlo i identyfikator zdarzenia; Nastepnie do googla albo podpowiem np tutaj: http://kb.eventlogmanager.com/ moze beda konkretne informacje o rzeczywistym zrodle klopotow - czy to plik, usluga moze jakis program koliduje itd... Byc moze masz wylaczana jakas usluge, od ktorej zalezy framework; Wydaje mi sie tez ze framework 3,5 nie wystarcza - ze musi byc koniecznie zainstalowany 2.0 a wersje 3.X sa dodatkami, nakladkami czy jakos tak ale pewny tego nie jestem Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...