Bartoleon Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Witam Tak jak w temacie interesuje mnie jak sprawuje sie chłodzenie zamontowane na tej karcie - Palit 8800gt super 512 Czy jest ciche w trybie 2d ?. Zetknałem się z opinią,że w 3d ta karta piszczy. Czy to prawda. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 chłodzenie jest barzo wydajne.. posiadam tą kartę chodzi u mnie na ustawieniach GPU 740 Shader 1890 Mem1070Mhz i jest całkowicie stabilna... tqa karta ma juz napięcie 1.1v na GPU bez Vmoda... odnosnie chłodzenia nawet po modyfikacji biosu default obroty 33 procent podniosłem na 45 procent... karta jest niesłyszalna praktycznie natomiast w trybie 3d gdy obroty skoczą jest juz słyszalna ale wg mnie nie jest to suszarka lecz normalny szum duzego wiatraka i powietrza owiewającego radiator... polecam tobie tą kartę jest bardzo udana... w 3d marku 2005 brakuje mi kilkanascie punktów do 20 000 punktów przy procku na 3.3 Ghz (core2 duo).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartoleon Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Dzięki za szybką i wyczerpującą odpowiedź. Przekonałeś mnie do tej karty. To że w 3d wskakuje na wyższe obroty nie przeszkadza mi bo i tak zawsze bardzo głośno ustawiam głośniki a w nocy w słuchawkach gram. Karte już zamówiłem :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...