ath Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=373211 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Tak, przy PL 15 czy cos w ten desen :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 do valida jak ta lala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 ...a zamowilem sobie wersje deluxe,za 3-4 dni bede mial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 a ja juz jutro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 ach Ty ;),daj cynka jak ie mobo sprawuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tachion Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 marcin255A no fajnie pisz co i jak ja bede mial w nastepnym tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 a ja juz jutro :wink: Jak sie okazalo w poniedzialek o 10.00 moge odebrac osobiscie w sklepie a ze mam niedaleko to podjade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo. Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 recenzja P5Q deluxe na TwojePC.pl klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 marcin255A no fajnie pisz co i jak ja bede mial w nastepnym tygodniu bedę mial na św. nigdny -Znak.pl cos się komus pop.....ło -nie ma i nie widomo kiedy będzie w calej PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tachion Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) marcin255A hmm cholera to zle :evil: nad msi sie jeszcze zastanawialem ale asus bardziej do mnie przemawia Edytowane 14 Czerwca 2008 przez Tachion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 W poniedzialek sie pochwale jak bangla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Mozecie powiedziec jak z wydajnoscia sieciowki na tej plycie ? ponoc Atheros jest slaby i wyciaga max 60 mbps.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 marcin255A hmm cholera to zle :evil: nad msi sie jeszcze zastanawialem ale asus bardziej do mnie przemawia tu masz wszystko o Deluxe http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=189437 a tak przy okazji wiadomo gdzie mierzyć napięcia w serii P5Q ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Czym rozni sie P5q pro od P5q ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Na wczesniejszej stronie masz tabelke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Z tej tabelki wynika, ze niczym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 tu masz wszystko o Deluxe http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=189437 a tak przy okazji wiadomo gdzie mierzyć napięcia w serii P5Q ? dobre pytanie,przejrzalem topic na XS,ale nic nie znalazlem,trzeba by pogrzebac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 pmp obiecał :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 To mozna sobie miernikiem znalezc na plycie, tylko przydalo by sie ja miec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) Hehe no wlasnie,obmacam wsio dokladnie wokol proca jak dostane a pmp chyba ma na chacie to mobo,wiec dla niego to zaden problem,zeby wykminic albo juz dawno wie :D Edytowane 14 Czerwca 2008 przez 71proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) To mozna sobie miernikiem znalezc na plycie, tylko przydalo by sie ja miec :D święte słowa w PL posucha ,żadne znajomości nie pomagają :mur: a we Wrocku nad ranem tylko 8 *C :-) Edytowane 14 Czerwca 2008 przez marcin255A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) Kup sobie w koncu kontener,nie mozesz przez cale zycie byc zalezny od pogody :D Edytowane 14 Czerwca 2008 przez 71proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) kontener owszem ale skąd DI ? Kościan tam i z powrotem ok 250 km Edytowane 15 Czerwca 2008 przez marcin255A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 A tak apropo di, zeby w Linde zakupic to trzeba miec dzialalnosc gospodarcza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 po pół godzinnej rozmowie z trzema osobami stwierdziłem ,że nie wiem dalej , jedna Pani mówi ,że wystarczy D.O inna ,że w ogóle nie wie i sam nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 A tak apropo di, zeby w Linde zakupic to trzeba miec dzialalnosc gospodarcza? nie ma takiej potrzeby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Kurde Marcin.... mowilem Ci jak to zalatwic. Ty zalatwiaj pota na za 2 tyg, a ja sie zajme DI. Byle mobasy juz byly w PL. nie ma takiej potrzebyU mnie trzeba miec firme bo musza FV wystawic. Koniec offtopa ;) Edytowane 15 Czerwca 2008 przez Kean Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 mobaski mają być po 15 stym ps. ok Kean umowa stoi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Kurde Marcin.... mowilem Ci jak to zalatwic. Ty zalatwiaj pota na za 2 tyg, a ja sie zajme DI. Byle mobasy juz byly w PL. U mnie trzeba miec firme bo musza FV wystawic. Koniec offtopa ;) też problem, jak nie macie wujka z firmą to dajcie znać na PW i pomogę :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...