Gość 71proste Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Hmm u mnie nic takiego nie zauwazylem,ciekawe Jak dla mnie najwiekszy minus mojej plyty to strasznie zawyzone napiecia ramu czego bym nie wiedzial gdybym nie uzywal miernika np:2.1bios a w realu 2.22v,nastepna kwestia to,ze nie mozna miec napiec na auto co kazdy chyba wie jak i miec ustaiwonych na sztywno najnizszych wartosci,poniewaz tez mocno sa zawyzone. Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez 71proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 0.12V zawyża na ramie ?> moja 0.04-0.06 V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobero Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 siema mam duży problem a mianowicie częste zawiasy na płycie p5q-e:( przeglądam sobie strony a ty nagle zawias , importuje kontakty gadu gadu z serwera zawias, przeglądam serwery w cs'a na steamie zawias :mur: i nawet nie wiem co możne być przyczyna nic się nie przegrzewa, pamięci bez błędu przechodzą mem test , procek na standardowych taktach już nie mam sił na nią może ktoś ma pomysły co może być nie tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
לוק Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 bios bios bios bios bios bios bios bios bios bios bios bios bios bios bios bios bios bios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludzie dlaczego nie chcecie poczytac tematu(...)???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobero Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) bios mam najnowszy ze strony asusa nic nie pomógł :mur: albo płyta nie lubi się z moimi BallistiX Tracer :( Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez Bobero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
לוק Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 acha :) a jaki numerek tez 1201, bo nie moge sie dostac na strone producenta, podobno nic specjalnego, spróbuj 1103 albo wczesniejszy, ja miałe bsod-y ale biosik pomógł, mówisz ze Ci sie wiesza moze trzeba poustawiac cosik w biosie dla pamiatek, dokładnie co to za pamiatki 2x1 czy 2x2 GB, jakie tymingi i napiecia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobero Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 to są moje tymingi: napięcie teraz im dałem 2.2 może coś pomorze wczesnej 2.0 było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Pytanie za 100pkt. Jakie procesory obsługuje płyta P5GC-MX\NNT\SI ? Chodzi mi o to jakie procki i na jakich rdzeniach da się na niej odpalić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Pytanie za 100pkt. Jakie procesory obsługuje płyta P5GC-MX\NNT\SI ? Chodzi mi o to jakie procki i na jakich rdzeniach da się na niej odpalić?na moje oko to mobo to jakis oem wyszabrowany z supermarketowego supersprzetu :]. nie przeflasciach!esz tego biosem od podobnej płyty z dystrybucji, zatem obsługa cpu tez jest zagadka. podobna nazwa plyt od dystrybutorow wcale nie musi znaczyc o podobnych mozliwosciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) Pytanie za 100pkt. Jakie procesory obsługuje płyta P5GC-MX\NNT\SI ? Chodzi mi o to jakie procki i na jakich rdzeniach da się na niej odpalić? Nie wiem dlaczego w tym wątku pytasz. Zapewne chodzi o P5GC-MX/NTT/SI. Montowana w zestawach NTT. http://www.pyrchla.pl/sklep/index.php?p872...e-windows-vista Dalej to już googlaj. Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Podziękowania dla sobih i jacecz. Ta płyta nie jest moja tylko kolega mnie prosił żeby mu jakiś lepszy procek zamontować. Ja osobiście to bym tego "wynalazka" zmienił na jakiegoś konkretnego ASUSa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garrett76 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) ech... wlasnie zalozylem procesor, zdjalem zaslepke(gniazda) biore ja do reki- a na niej napis... foxcon? WTF? Trafiła mi się plyta ze zwrotów? P.S. Dla dual channel dwie kosci montujemy w dwóch żółtych, dwóch czarnych czy... mieszanych slotach? Pl quick start troche mi namieszał:/ Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez garrett76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 jednakowych ,płyta nie była w foli ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) Dostalem kompa z p5q-e , zainstalowanym SoundMaxem i wszystkimi sterami. Wszystko bylo w porzadku przez 3 dni. Wtedy to sluchalem muzyki, odlaczylem na chwile sluchawki i podlaczylem je spowrotem. Wlaczylo sie okieno AudioESP ktore spytalo co zostalo podlaczone do zielonego gniazda, wybralem sluchawki. Pojawil sie napis ze podlaczyem je do nieprawidlowego zlacza ( a wlozylem do zielonego - tego samego do ktorego byly przedtem podlaczone) , słuchawki ucichły i od tego czasu nie mam wogole dzwieku na kompie ! Kiedy wybiore w AudioESP podlaczylem glosniki to pokazuje sie napis ze jest wszystko ok ale nic nie gra. Instalowalem od nowa SoundMaxa ale nic to nie daje. Co robic? Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez Dachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar101 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam ponownie jeszcze jedno plyta jak wczesniej p5q3 deluxe dysk samsung.Jest w niej 6 portow sata czerwonych i 2 poparanczowe jako port1 i port 2 w ORT: ORT: kturym podlacza sie prawidlowo dysk bo juz zglupialem .prosze o pomoc nie moge w zaden sposob wgrac windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukacz Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam ponownie jeszcze jedno plyta jak wczesniej p5q3 deluxe dysk samsung.Jest w niej 6 portow sata czerwonych i 2 poparanczowe jako port1 i port 2 w ORT: ORT: kturym podlacza sie prawidlowo dysk bo juz zglupialem .prosze o pomoc nie moge w zaden sposob wgrac windowsa Podłączasz pod czerwone, pomarańczowe masz wyraźnie w instrukcji obsługi opisane jako RAID 0 i RAID 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar101 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam posiadam plyte p5q3 deluxe procek e8400 g skill 2x 1024 1333 gf 9800gtx dwd rom asus 223 i zasilanie morex 450w.Otoz mam taki problem na poczatku po otzymaniu plyty nie moglem wgrac windowsa.po zmianie biosu i wielu trudach poszlo,teraz po jakims czasie sytuacja sie skomplikowala zacina mi sie przy wlaczeniu systemu i przy prubie wgrania systemu .Dzisaj zauwazylem ze po odlaczeniu nagrywarki wlacza sie system ale nie moge wgrac windy na nowo? zacina sie? nastepnie po wlaczeniu nagrywarki znowu sie zawiesza i niemozna wgrac windy natomiast po odlaczeniu wentylatorow wlacza sie system lecz tez nie moge wgrac windy.POMOCY PROSZE O JAKIES WSAKAZOWKI JUZ MNIE TO DOBIJA CHYBA Z 5 DNI SIE TAK MECZE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ZASILACZ ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardyn Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ech... wlasnie zalozylem procesor, zdjalem zaslepke(gniazda) biore ja do reki- a na niej napis... foxcon? WTF? Trafiła mi się plyta ze zwrotów? Nic nowego, foxconn robi takie [ciach!]ly do plyt glownych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar101 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Tez mysle ze zasilacz czy ktos moze mi powiedziec czy te napiecia w everesie sa normalne czy to wina zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 miernikiem sie mierzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar101 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam mierzylem miernikiem i pokazuje to samo co w everescie dokladnie 12.33 3.36 5.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perun Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Są ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar101 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 po dokladnym nastemnym mierzeniu 3.3v-3.80v 12v-12.36v 5v-5.11v Aha czy bateria ma 2.05 ile powinna miec bateria volt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 po dokladnym nastemnym mierzeniu 3.3v-3.80v 12v-12.36v 5v-5.11v Aha czy bateria ma 2.05 ile powinna miec bateria volt 3.3V troche za wysoka, a bateria powinna mieć 3V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Chcę sobie trochę zmienić sprzęt i zamierzam kupić E5200 i do tego Asus P5Q-PRO, zastanawiałem się nad MSI Neo2-FR ale czytałem że dużo z nią problemów czy z tym Asusem też jest tyle problemów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) Odpowiedz masz w temacie,trzeba tylko troszke wykazac ochoty ;) btw: 3.3v-3.80v to calkiem sporo :) Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez 71proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
לוק Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) GtX 2xx wchodzi na nasza pytę bez chłodzenia fabrycznego ? wziąłem taki zestaw aquagraFX for GTX 280/GTX 260 (G200) G1/4 without fittings http://www.aqua-computer-systeme.de/shop-i...roducts_id=1934 oraz GeForce GTX 260 BFG 896MB (PCI-E) OCX http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/...pelny,id,58283/ po zdjeciu tego referencyjnego chłodzenia karta wejdzie na P5Q Deluxe ? moze i wogóle by Ci na referencyjnym wlazła, kupiłes juz to aquagraFX do karty? jesli nie to poczekaj na http://www.egielda.com.pl/?str=news&id=3515 cena nie powinna byc z kosmosu, ale mozliwe ze Ci bedzie pasowac referent:) Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez lukaszrobert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) GTX 260-280 wchodzi na płytę tylko nie dociska się do końca śledź, kupiłem EK ,który jest tak krzywy ,że u[ciach!]lił mi kartę Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez marcin255A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
לוק Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) no.. z tym trzeba uwazać, ale uznaja rklamacje? Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez lukaszrobert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...