neomagnet Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Hey, Bardzo możliwe że w najbliższym czasie będę miał radka hd3850 (bardzo okazyjna cena, imho warto). Mam więc pytanie jakie chłodzenie na niego założyc, ciche i tanie. Myślałem nad accelero s2 i jakiś 12cm fan na to. Tylko nie wiem czy wejdzie i da radę schłodzić go. W ostateczności mógłbym dorzuc do s1. Są jeszcze jakieś sensowne chłodzenie tych cenach. Byle byly ciche... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Freezer bedzie zagluszac S1/S2 z wentylatorem [; A w tych cenach nie ma nic cichszego chyba ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Wątpię żeby freezer je zagłuszał bo jest na stałe puszczony na 50% ;) Nie wiem tylko czy s2 będzie pasowało i da rade schłodzić GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 ja tez poluje na chlodzenie :) ... do 3870, a zdaje sie ze podobny rozstaw otworow maja :) ... S2 nie jest takie drogie ... ale czy gorsze ?? Ja slyszalem ze S2 nie wejdzie wogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Wiem że S1 jest rev2 które pasuje, ale S2 nigdzie nie widziałem. Więc zostaje mi dozbierać kaski, z którą i tak już krucho i kupić S1 rev2 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 czy naprawde nic poza tym bydleciem S1 nie pasuje na te karty ???? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...