HucK Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Widzę, że pojawił się kolejny konkurs, tym razem związany z zasilaczami. Postanowiłem wziąć w nim udzial. Po oddaniu odpowiedzi klikłem na "wyślij", po czym strona "Dziękujemy za udział w konkursie. Wyniki już w czerwcu!. " Ptworzyła się w ramce w miejscu konkursu. Ponadto moim oczom ukazał się napis: "Zalogowany jako: marco"... :) Wszystko ukazuje screen. Edytowane 23 Maja 2008 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 widać komu głosy zliczane ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 LOL, mam to samo :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 U mnie było OK... chyba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) u mnie było tak jak u HucKa - zalogowany jako: marco, tylko nie pokazało się to okienko że wyniki już w czerwcu. do tego nie mogę się zalogować na swoje konto :D Edytowane 23 Maja 2008 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 U mnie na firefox dokładnie to samo co u HucK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Hmmm... A teraz mi pisze, że w konkursie można brać udział tylko raz, to znaczy, że mi głos policzyło? Na moje konto czy na marco? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 u mnie było tak jak u HucKa - zalogowany jako: marco, tylko nie pokazało się to okienko że wyniki już w czerwcu. do tego nie mogę się zalogować na swoje konto :D Identyczna sytuacja jest u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapi Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 D...pa! Nie mogę się zalogować a jak zakładam nowe konto to mi nie przyjmuje kodu aktywacyjnego :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Na pytanie nr 3 z czego się orientuję wszystkie odpowiedzi są nieprawidłowe. :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Propozycja: lista z nickami osób które wzięły udział w konkursie. Nie będzie problemu "czy zaakceptowało moje odpowiedzi???". Edytowane 23 Maja 2008 przez Venom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Potwierdzam, u mnie podobny problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Na pytanie nr 3 z czego się orientuję wszystkie odpowiedzi są nieprawidłowe. :huh: No dokladnie, bo dla kazdego obciazenia w % jest inna tolerancja... Poza tym pytanie nr 6 tez jest zle skonstruowane, bo odpowiedzia nie jest dana wartosc, tylko na bannerku jest napisane, ze ponizej tej wartosci, czyli fail. ;) Poprawcie ten konkurs, bo nie da sie zaglosowac. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) co wy za farmazony wypisujecie z tym 3pkt :lol: poszukajcie dobrze to znajdziecie prawidlowa odpowiedz Zastanawia mnie tylko dlaczego nie moge sie zalogowac w serwisie?! to trzeba sie osobno rejestrowac na forum i na stronie gl.? Edytowane 23 Maja 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_999 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 U mnie tak samo - zalogowany jako marco... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Podincludował się zły header z tymczasowym zrzutem ekranu. Poprawione i oczywiście to nie ja mam 100x szanse na wygranie czegokolwiek - napis był statyczny, a i nie da się brać udziału więcej niż raz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Marco, nasze głosy poszły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Dzięki za poprawę 3 pytania :D. Tyle osób odpowiedziało i nikt się nie skapował hahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Dzięki za poprawę 3 pytania :D. Tyle osób odpowiedziało i nikt się nie skapował hahaha No i jeszcze tylko: 6. Na stronie sklepu Zenfist.pl znajduje się banner zasilaczy Enermax, jaki według producenta jest poziom hałasu przy 60% obciążęnia? a powinno byc tak + troche stylistyki ;] 6. Na stronie sklepu Zenfist.pl znajduje się banner zasilaczy Enermax, poniżej jakiej wartości według producenta generowany jest poziom hałasu przy 60% obciążęnia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 ath co do pytania 6 to masz rację, ale jak widzisz administracja nie widzi błędu. Bannera Enermaxa to ja szukałem z 20min na stronie Zenfista, a okazało się, że mam go zablokowanego w ff :lol2: . Czasami ie się przydaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 ath co do pytania 6 to masz rację, ale jak widzisz administracja nie widzi błędu. Bannera Enermaxa to ja szukałem z 20min na stronie Zenfista, a okazało się, że mam go zablokowanego w ff :lol2: . Czasami ie się przydaje ;) Ja mam ff3 rc1 i adblocka i o dziwo ten baner jest widoczny. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Ja mam ff3 rc1 i adblocka i o dziwo ten baner jest widoczny. ;] Ja też, ale wszystko zależy od listy reklam, którą wybraleś w ab. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtyHarry Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Witam chłopaki i dziewczęta(są tu jakieś :?: ) :wink: U mnie występuje inny problem. O ile na forum loguję się bez problemu to na stronie głównej nie potrafię. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cybercotlet Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Witam chłopaki i dziewczęta(są tu jakieś :?: ) :wink: U mnie występuje inny problem. O ile na forum loguję się bez problemu to na stronie głównej nie potrafię. :sad: Ja mam identycznie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 wystarczy że jesteście zalogowani na forum, logowanie w miejscu gdzie próbujecie jest obecnie niedostępne dla zwykłych userów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Marco, nasze głosy poszły? przecież napisałem powyżej, że tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Ja mam ff3 rc1 i adblocka i o dziwo ten baner jest widoczny. ;] nie chwal sie, bo blokowanie reklam tutaj jest karalne :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 @Niemiec nie wiem gdzie widzisz problem: http://img362.imageshack.us/my.php?image=beztytuucx2.png Przecież normalnych reklam, nie ma sensu blokować, te chociaż nie przeszkadzają. BA! Ankietę raz na jakiś czas można wypełnić:P Przepraszam z of-top Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 skoro pytanie 3 zostało poprawione, to co z osobami, które musiały sobie wylosować odpowiedź przy pierwotnej formie pytania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Nie da się wysłać odpowiedz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...