ath Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 nie chwal sie, bo blokowanie reklam tutaj jest karalne :twisted: No przeciez pisze, ze banner jest widoczny, mam takiego adblocka, ktory nie blokluje reklam... :rolleyes: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilSWAT Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Hmm, odpowiedziałem na pytania, zobaczymy co z tego wyniknie, swoją drogą również nie byłem zalogowany na stronie głównej, ponieważ się nie da :/ No ale mniejmy nadzieje, że i moje odp. doszły do Admina :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 No i cały czas jest napisane, że nie można wysyłać wyników 2 razy.. Oczywiście wcześniej nie wysyłałem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 No i cały czas jest napisane, że nie można wysyłać wyników 2 razy.. Oczywiście wcześniej nie wysyłałem.. Oczywiście ;). Jak nic mam wpis z datą: 2008-05-23 14:07:48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Wtedy wyskoczyło mi, że jestem niezalogowany i nie mogę wziąć udziału w konkursie.. Nie sądziłem, że zaliczyło wpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Dla mnie ostatnie pytanie jest niejasne. Chodzi o nowy portal, czy dzień kiedy tweak został przetweakowany na purepc.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Dla mnie ostatnie pytanie jest niejasne. Chodzi o nowy portal, czy dzień kiedy tweak został przetweakowany na purepc.pl? O oficjalny start portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Jesteś fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Jesteś fajny. Bo nie widze w czym masz/miales problem, pytanie jest bardzo czytelnie opisane i wiadomo o co pytamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Dla mnie ostatnie pytanie jest niejasne. Chodzi o nowy portal, czy dzień kiedy tweak został przetweakowany na purepc.pl?Nie chodzi o to kiedy ppc.pl pojawiło się w sieci tylko o to, kiedy pojawiła się oficjalna informacja o rozpoczęciu działalności portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 (edytowane) Dzięki. Dokładnie o to mi chodziło. EDIT No i klapa. Opera 9.5 b10014 - po kliknięciu "wyślij" pojawia sie biała strona IE 7 - nie ma przycisku wyślij. A szkoda bo przydał by mi sie taki enermaxik. ;-) Edytowane 28 Maja 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2008 Dzięki. Dokładnie o to mi chodziło. EDIT No i klapa. Opera 9.5 b10014 - po kliknięciu "wyślij" pojawia sie biała strona IE 7 - nie ma przycisku wyślij. A szkoda bo przydał by mi sie taki enermaxik. ;-) A dowiadywałeś się czy nagrody wysyłają za granicę? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Dzięki. Dokładnie o to mi chodziło. EDIT No i klapa. Opera 9.5 b10014 - po kliknięciu "wyślij" pojawia sie biała strona IE 7 - nie ma przycisku wyślij. A szkoda bo przydał by mi sie taki enermaxik. ;-) Trzeba bylo przeskrolowac strone, w IE nie bylo juz przycisku wyslij gdyz zloszenie poszlo wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4zd4 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Wszystko fajnie, ale według pierwszej wersji jednego z pytań to odpowiedź była inna niż po poprawieniu tego pytania. No i co z tymi którzy odpowiedzieli poprawnie na początku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phonik Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Hmm, chcialem wziac udzial w konkursie, jestem zarejestrowany i zalogowany (na forum, bo na stronie nie moge sie zalogowac) i po kliknieciu na info konkursowe mam tylko opis zasilaczy i regulamin. Zadnych pytan, zadnego linku, czy moze czegos nie widze? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalamitka Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 phonik Mam dokładnie tak samo:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kiedy wyniki tego konkursu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kiedy wyniki tego konkursu ? Zgodnie z regulaminem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) W momencie wejscia na strone konkursu: http://www.purepc.pl/o_serwisie/konkurs_purepc_enermax_0dostacje: Brak uprawnień do przeglądania tej strony.wiec do regulaminu nie zajrze. O_o Edytowane 6 Czerwca 2008 przez THEJAJO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 W ciągu 48h poznasz wyniki. Btw, widzę kolejny konkurs na głównej - ale się rozpędziliście :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mis456 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 W ciągu 48h poznasz wyniki. Btw, widzę kolejny konkurs na głównej - ale się rozpędziliście :P Już minęło 48h a wyników dalej nie widzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Już minęło 48h a wyników dalej nie widzęza tydzień napiszą, że zwycięzcy się nie zgłosili i nagrody przepadły ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 No gdzie te wyniki?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 http://www.purepc.pl/o_serwisie/wyniki_kon...nermax_purepcpl Wyniki Nagrodzeni: 1 miejsce - kretos Nagroda: Enermax Modu82+ EPR625AWT 2 miejsce - rybak09 Nagroda: Enermax Modu82+ EPR425AWT 3 miejsce - medeis777 Nagroda: Enermax Pro82+ EPR385AWT @przemekbydgoszcz czemu piszesz takie rzeczy? widziałeś kiedy u nas takie zachowanie jak opisałeś? Nie zależy nam na tym sprzęcie, nawet nieraz dajemy co dostaliśmy w gratisach i robimy z tego rozdawanie po użytkownikach bez dodatkowych konkursów z pytaniami. Zapraszam do kolejnego konkursu, tym razem AMD - http://www.purepc.pl/konkurs/konkurs_urodzinowy_amd_purepc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 rybak09 - Dołączył: 4-czerwiec 08 - Łącznie postów 0 - to chyba czyjs alt ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 beznadziejna sytuacja kiedy nagrody trafiają do userów dopiero co zarejestrowanych ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dla tego powinien być ustawiony jakiś limit. Powiedzmy 10 postów i 2 miesiące na forum lub coś podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Przecież takie konkursy mają właśnie ściągać świeżych użyszkodników...:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Sciagaja nowych to prawda Powoduja tez niestety to ze ludzie zakladaja kolejne konta tylko po to by zwiekszyc swoja szanse na wygrana ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Przecież takie konkursy mają właśnie ściągać świeżych użyszkodników... A jak taki świeży użyszkodnik weźmie udział w konkursie, zgarnie nagrodę i na forum już się nie pojawi? Nieco bez sensu by to było ;]. Edytowane 9 Czerwca 2008 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...