mlodass Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Czy Jest sens krecic GF2mx400?? Bo z tej karty to chyba wiele nie wyciagnie sie. Powiedzcie cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ja swojego Gainwarda mam ustawionego na 240/240 i to naprawne daje kopa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 ze wszystkiego da sie wyciagnac wiecej... i napewno bedzie szybciej chodzilo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Podkrec pamieci do 200mhz i zrob 3dmarka, i porownaj je ze wczesnijeszymy wynikami.I sam odpowiedz na to pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Jak grasz dużo to się nie pytaj ino kręć, a jak nie jesteś zapalonym graczem 3D to nie masz po co, bo tylko gry są "pożeraczami" zasobów (no i ewentualnie jakieś wypasione symulatory). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 jest sens krecic....w komputerach jest sens krecenia wszystkiego czego sie da :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Nawet trzeba coś pokręcić. Tylko zadbaj o jakiś coolerek i radiatorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolak Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 krec chociarzby dla zasady:) , i chodzby to mialo byc o 1 Mhz do gory to warto, bo przeciesz to nic nie kosztuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fi5h Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 ojj, czasem kosztuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Pewnie że jest sens kręcenia po co zadajesz głupie pytanie, mi podkręcenie pamieci do 194 mHz dało ze 300 marków :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Czy Jest sens krecic GF2mx400?? Bo z tej karty to chyba wiele nie wyciagnie sie. Powiedzcie cosJa "pokręciłem" swoim Prolinkiem i jest 8O 200 8O Marków do przodu :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zawsze kręć to co widzisz w zasięgu wzroku :P PS: Zawsze jest sens krecenia zawsze pare punktow w 3dmark wyciągniesz :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Kręć ile Bozia dała :D Ja ze swojego shitowatego GeForca 2 MX 200 32 MB (-7) wyciągnąłem ok 300 marków więcej. Podkręciłem go z 175/166 @ 220/185 i szalał tak, że ja pier..... :D Myślałem, że mi z kompa odleci. Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Trzeba podkręcać wszystko co się da - zawsze warto wydusić więcej niż przewidział producent z tego na co wydałeś ukochane pieniążki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Według mnie jest nawet sens inwestować w GF 2 MX np. w radiatorki na pamiecie w celu osiagniecia lepszych wyników O/C. Ja tak robie :twisted: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Jak :arrow: widzisz :arrow: wszyscy :arrow: tu :arrow: jesteśmy :arrow: pokręceni :!: :wink: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Hmm że tak powiem kręcenie samego zegara proca nie wiele daje a można nawet powiedzieć że nic :? (u mnie po podkręceniu z 200 na 220 1fps w Q3) no ale krecimy pamięci ze 166 na np. 190-210 to robi sie ciekawie wtedy wpadnie nawet do 10fps wiecej. Zauważyłem jedną ciekawą rzecz (może ktoś też) że gdy podkręcimy zegar proca ale już gdy mamy pamięc podkręconą to zaczyna dawać rezultaty (mi dało 4fps) - dziwne czyżby pamięci aż tak ograniczały proca :?: Ciekawe jak by chodził GF MX400 na DDR 450MHz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Oczywiście , że warto kręcić - ale pamięć ! Po podkręceniu z 166mhz na 190 mhz daje to widoczne efekty. Bo rdzeń to można sobie w mx-ach odpuścić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Czy Jest sens krecic GF2mx400?? Bo z tej karty to chyba wiele nie wyciagnie sie. Powiedzcie cosSens jest zawsze!!! Ja na swojej badziewnej Rivie TNT2 m64 zyskałem 200 marków w 3dmarku 2001se.Tak że obecnie przy podkręconym durniu 1000(8x145),pamiątkach na max.ustawieniach a grafiki z 125@146,143@170 wynosi ok.970.A wcześniej pamiątki na min.,dureń 10x100 i grafika 125-143 wynosił ok.760 więc wzrost 210 ptk. czyli wzrost 27,6 % :twisted: Sprawdziłem jeszcze przy pamiątkach na max,procku 145x8 i grafice normalnie (125,143) wynosił ok.780 Ptk.Więc samo kręcenie grafiki dało ok.190 ptk czyli 25 % :D ,więc czy ZA DARMO mieć 25 % lepiej to oczywiście że KRĘĆ!!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...