sZiBis Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 dokladnie calkowicie sie z poprzednikiem zgadzam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a kto za opere płaci ?? chyba nie ma na tym forum kogos kto by cracka nie uzył ?? a o mozilli nic nei powiem bo nigdy nie mioałem ale chyba bede miał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a kto za opere płaci ?? chyba nie ma na tym forum kogos kto by cracka nie urzył ?? a o mozilli nic nei powiem bo nigdy nie mioałem ale chyba bede miał :) Ja nie uzylem :P Nie przeszkadzaja mi te reklamy a Opery uzywam od wersji 5,0 (pierwszej na licencji adware) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 a kto za opere płaci ?? chyba nie ma na tym forum kogos kto by cracka nie uzył ?? a o mozilli nic nei powiem bo nigdy nie mioałem ale chyba bede miał :)Wiesz niektorzy maja firme a uzywanie kradzionego oprogramowania w takim przypadku jest albo aktem glupoty albo odwagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 hehe no wiem czyli jestem albo głupkiem albo odwazny? ale w sumie mam kompa na firme orgoinalnego win me ale co do opery to jakos nie cykam sie oby nie do czasu ! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zycze szczescia W tym kraju predzej bekniesz za kradziez wlasnosci intelektualnej niz za pobicie ktore wkoncu ma znikoma szkodliwosc spoleczna Nie bede udawac ze lubie BSA - nienawidze tej bandy gnoi ktorzy proboja zastraszyc ludzi (slynne kasety z kratkami i pare innych genialnych akcji) ale niestety moga Cie odwiedzic wraz z policja i nie dosc ze masz pol dnia z glowy to jak cos znajda moga Cie niezle udupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...